Sok-e vízhasználat 2 hónap alatt 37 m3?
Figyelt kérdés
35 nm-es lakásban a bérlőm 1 hónap alatt 17, majd következő hónapban 20 m3-t fürdött el. Első hónap után mikor láttam mennyi, szóltam csökkentse, mert megjelenik a penész. Így lett 20 m3 másodikra. És persze ott a penész. Felmondtam a határozatlan idejű szerződést, közös megegyezéssel, 30 napra, amit aláírt. Mi van ha nem költözik ki, mert arra hivatkozik, ezt is nehezen találta?2016. jan. 13. 08:04
31/31 A kérdező kommentje:
Utolsónak, köszönöm.
Mindenkinek aki itt van: Nyilván nem tudtam megfogalmazni, a lakónak, hogy mitől lesz penész, de számomra nyilvánvaló, hogy nem vízforralással ment el ennyi víz, ahhoz elég lenne 10 liter forralgatni.:(
Energomat a mosógép, max 100 liter/ mosás, sztem?.....
Marad a zuhanyozás,....
Mivel 1-ik nem dolgozik, nyilván napi többször teszi meg, vagy többen vannak mint 2 személy. Nagy a fürdő és van ablak is,
Köszönöm a hozzászólásokat, sokat tanultam belőle
2016. jan. 15. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!