Sok-e vízhasználat 2 hónap alatt 37 m3?
Sok, bár attól is függ, hogy hányan vannak.
Mi ketten 2 hónap alatt 27-28 köbmétert szoktunk elhasználni, persze ebben nemcsak a fürdés van, hanem mosogatás, mosás, WC használat is. Ha egymaga van, akkor nagyon sok.
2-en laknak, állítólag. Ez azt jelenti, napi 6-700 liter víz. A penészt nagyon nehéz kiirtani, ha megjelent. Mondtam, hiába használ bármit, ha nem változtat a szokásain, mert ez rengeteg 2 felnőtt embernek.
Aláírta, hogy elhagyja a lakást 30. napra.
Nekem sem jó, hogy keresnem kell új embert, de inkább, mint a penész.
A penésznek az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyi vizet folyatnak. Az számít, hogy mennyire szellőztetnek.
Egyébként én emiatt nem raknám ki a bérlőt, a penészt ki lehet szavózni és kész.
Elsőnek: mondta, rendszeresen szellőztet.
Másiknak: Én szereltessek ventillátort? Sosem volt penész, csak 1x mikor beáztunk.
Állítólag minden nap mos. Nem nagy a lakás, gondolom nagy a pára. Ebben az esős időben, majdnem hiába szellőztet.
hát én nem laknék olyan albérletben, ahol számolják, mennyi vizet használok, az tuti... vagy valami fix díjas bért kérsz, nem pedig lakbér+rezsi? mert ha ők fizetik a rezsit, akkor minden joguk megvan hozzá, hogy annyit használjanak, amennyit akarnak, ezért fizetnek
és a világ legnagyobb hülyesége, hogy a penész a sok vízhasználattól jelent meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!