Csicsikusz kérdése:
Milyen lakni egy budapesti munkásszállón?
Figyelt kérdés
szeretnék olcsón bérelni szállást a fővárosban és arra gondoltam a jászberényi út elején lévő munkásszállót választanám erre a célra. aki már járt ilyen helyen érdekelne milyen tapasztalatokkal gazdagodott ^^2015. nov. 30. 17:16
1/6 anonim válasza:
Munkatársaim laknak Budapesten ilyen helyen van aki évek óta el van de olyan is van aki nem bírja és kis faluba keresett 20 ezerért albérletet inkább. Kis szobába négyen laknak a szállón.
2/6 A kérdező kommentje:
én is voltam már munkásszállón csak az győrben volt. a bpestiről azt hallottam a frissen szabadult raboknak ajánlják kezdésképpen. én amikor az audinál dolgoztam az ottani szállón volt aki nem bírta a lakótársait és inkább albérletet vett ki. ami azt illeti ha összezárnának 3 ujonnan szabadult elítéltel akkor nem biztos hogy jól érezném magam :) azt hiszem kevés lenne a közös téma
2015. nov. 30. 17:41
3/6 anonim válasza:
A góliátban laknak az ismerőseim van akinek tökéletesen megfelel . [link]
4/6 anonim válasza:
szerintem ami a jászberényi út elején van nem működik már, legalábbis nekem olyan kihaltnak tűnik, a honlapjuk sincs ezer éve frissitve. Átköltöztek a maglódi útra, ami egy kicsit arrébb található. Csak egyenesen kell menni, egy sárga épület, lidl van mellette azt hiszem.
5/6 A kérdező kommentje:
előbb hivtam fel amit linkeltél, nem költöztek oda a másik szállóról... meg k1baszott drágák az áraik, 1800 forint/nap
2015. dec. 3. 11:34
6/6 anonim válasza:
akkor nem tudom, csak láttam hogy van ott is és megtaláltam az oldalukat is. Régen a jászberényi szálló is működött, pár éve, nem tudom mikor zárt be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!