Milyen lehet munkásszállón lakni?
Biztos függ attól milyen munkásszálló.
Egyszer láttam asszem Hankook cégnek elég jó szállója van, teljesen fullos kollégium hangulatú. Sportolási, kikapcsolódási lehetőségekkel, szigorúbb szabályokkal.
Mi voltunk bérelt koliban ami munkásszálló is, 4 fős szobák, közös zuhany. Hát a társaság nem tudom milyen lehet, nem leszólni akarok senkit, de ez a munkás réteg nem az eszéről híres. Ja és közös hűtők voltak folyosó végén, még ez egyetemisták is loptak egymástól, nem hogy a munkások.
Nekem albérletes tapasztalatom volt ez melós nőkkel, hogy még be sem költöztem, már azt próbálták kitalálni, hogy fizessem nekik zsebre az első 1-2 hónapot a tulaj tudta nélkül, meg hogy jajj költözzek oda hamarabb addig a cuccaim ellesznek a nappaliban... :D
Plusz ami nekem hiányozna a magánélet, az ott tuti nincs.
amilyenek ott az emberek.
raboktól is rengetegszer megkérdezték,mi olyan pokoli a börtönben és mindig ugyanaz a válasz.
a bezártsággal semmi gond nincs a többi ember miatt lesz pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!