Lehetséges télen budapesten egy kibérelt garázsban lakni?
Ha a fűtési villanyszámlát a tulajnak kellene kifizetni, biztosan nem örülne.
Nyugat-Európában láttam olyat hogy lakóautóban laktak. De azt nem tudom mivel fűtöttek. Sok lakóautó normál zárt furgonból volt átalakítva, belül felhajtható puha ággyal. Ráadásul pár lakott benne. Persze idehaza ez nem divat. Csak azért figyeltem fel rá mert jó ötletnek tartottam a világjárásra a lakóautót.
a számlát természetesen én fizetném ki :P
akkor az a furgon igen jól át lehetett alakítva ha 2 en is laktak benne :) mondjuk hálózati áram nélkül nem tudom hogy tölteném a telefonom és a fűtést hogy oldanám meg :/
Hát mért nem bérlsz egy szobát akkor már?:)
Garázst szintén csak a külvárosban találsz, mert a belvárosban kocsibeaállók vannak a lakóházak pincéjében vagy udvarán, amik mérete 3-400 négyeztméter.
nem tudom, egyszer amikor tiszújvárosban kivettem egy garázst a kocsimnak, akkor egy nyugdijjas nénike volt a tulaj és nem foglalkozott vele mit csinálok a garázsban, közben elég nagy rumlit is csináltam, amit csak a kibérelt idő végén takaritottam el :) egyszer aludtam is ott,vagyis próbáltam, mert a kocsi miatt nagyon büdös volt.
egyelőre googlén nézelődök milyen garázsok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!