Budapesten hol kevésbé veszélyes lakni?
Vidékről költöznék fel, Budapesten szeretnék munkát keresni.
Valószínűleg egyszerű munkát találok csak nem túl nagy fizetéssel.
Szobát szeretnék bérelni kezdetnek, nem egyedül egy egész lakást.
Lány vagyok, elég ártatlan arrcal és nem is vagyok valami erős szóval elég fontos ez a kérdés.
A hirdetőoldalakon kerület illetve utcanév van megadva a hirdetésekben szóval csak így tudom beazonosítani a helyet.
Semmi kerületet nem tudok mondani, mivel fogalmam sincs hogy munkám hol lesz. Mert még fél évem szerintem van addig.
Ezért is írtam ki jó előre a kérdést.
Nagyon hálás lennék ha leírnátok hogy szerintetek hova ne menjek lakni.
Mint ahogy már említettem, ha találok is munkát, nem lesz valami nagy fizetésem szóval lehetőleg az összköltség ne nagyon menjen havi 60-70 fölé (csak szobát bérelnék nem egész lakást) - hozzáteszem, nem tudom hogy magasabbak-e a pesti fizetések mint vidéken.
Előre is köszönöm!
Ha olcsóbb lakást keresel akkor a pesti külvárosban érdemesebb keresgélni. Pesterzsébet, Kispest, Keresztúr.
Az hogy mennyire veszélyes, a police.hu-n van bűnügyi térkép.
Főleg Budán keresgélj és a 14., 16. kerületekben. De ha máshol találsz, se parázz rá, kérdezz.
Egy kicsit egyébként szerintem te is túlmisztifikálod ezt a "Budapest a nagy, veszélyes város" dolgot. Ha Kispesten laknál, akkor sem lenne semmi bajod. Az emberek 99% körül se néz maga körül, bele van merülve a saját kis világába, a maradék 1%-ba meg bárhol belefuthatsz.
Az utcanévre rá tudsz keresni a google maps-ben, és itt is felteheted a kérdést, hogy "xy kerület xy utca milyen környék".
Amit ejts ki:
VIII. kerület. De nem az egész. A közhiedelemmel ellentétben nem az egész kerület gáz, csak az, ami kívül esik a József körúton. A belső része teljesen normális.
IX., X. kerület: inkább csak azért mondom, mert elég vegyes népség, a szegényebb rétegből.
XX. kerület déli része (52-es villamos hurkai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!