Lehetséges télen budapesten egy kibérelt garázsban lakni?
Ugyanígy vagyok, csak Gyula közelében. Jelenleg egy kollégám nyakán vagyok ideiglenesen már két hete, de egyszerűen semmi nem jön össze, minden albérlet 150+rezsi, meg 3 havi kaució, vagy szóvá 70-80+rezsi + 3 havi kaució + bankszámlakivonat. Hát dugja fel a lyukába a 20 havi kauciòját, meg turkáljon az anyja bankszámláján. Ennyi a véleményem. A cégem nem fizeti a szállást, és megvagyok lőve. Már garázst néztem, azt írták hogy a tulaj sose járkál le. Felfújhatòs matracom van, kamionos gázrezsòm van, a mosdást meg meg lehet oldani. Laktam már személyautóban is, akkor is megoldattam mindent. A fizetésem meg nem engedi azt meg, hogy fizessem az autòt/a cég nem fizeti a benzint se, de munkaeszközöm az autó/, fizessem a szállást, stb. Akkor nekem mi marad? A családomtòl meg több száz kilométerre vagyok! Aztán, ha azt akarom, hogy pénzt is lássunk, akkor spórolni kell ahol lehet. Autót nem lehet letenni, mert munkaeszköz, de fürdeni, meg aludni kell valahol. Elég volt az a kétszer két hét autóban, mikor abban laktam...Kegyetlen volt.
Egy lakòkocsi meg már manapság 1,5 millió forintnál kezdődik. Kinek van arra pénze? Ami még telepítésre van az is több százezer, de azt meg akkor huzassad trailerrel, ami szintén több százezer forint, attól függ hány km...Ezeket az opciókat kihagyom. Marad a garázs. Nem kell azt tudnia senkinek, hogy én nem munkásszállòn lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!