Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lehetséges télen budapesten...

Lehetséges télen budapesten egy kibérelt garázsban lakni?

Figyelt kérdés
az a helyzet h már vagy 2 hete próbálok albérletet találni mert bpestre szertnék költözni és dolgozni, csak eddig nincs semmilyen pozitiv tapasztalatom ezzel kapcsolatban. ami még jó árban van 40 körül, az kint van a belvárostól 100kilométerre és az olcsóra ami közelebb van arra már mindenki rákapott, meg ingatlaniroda kezeli amiért nem fizetek 10ezret h kezembe nyomjanak egy listát h "tessék ezeket a bérlőket hivogassad" aztán vagy sikerül vagy nem... köszönöm ebből nem kérek. de ma egyszercsak eszembe jutott mi lenne ha kibérelnék egy garázst 10-15 ért és vinnék bele villanyrezsót és fűtőtestet ,hálózsákot és egy kádban oldanám meg a fürdést, ásványvízzel. azért mert allergiás vagyok a klórozott vízre ami a nagyvárosi vizhálózatban van. és amikor hó végén jönne a tulaj megnézni a villanyórát addig szépen átvinném a holmikat a bátyám albérletébe mert ő is bpesti. de fogalmam sincs mi lenne ha ezt így megkísérelném. lehet kiderülne és a tulaj kidobna :D
2015. nov. 30. 00:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#18 írt egy összeget a villanyfűtésre, azt vedd azért számításba.
2015. nov. 30. 17:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok, csak Gyula közelében. Jelenleg egy kollégám nyakán vagyok ideiglenesen már két hete, de egyszerűen semmi nem jön össze, minden albérlet 150+rezsi, meg 3 havi kaució, vagy szóvá 70-80+rezsi + 3 havi kaució + bankszámlakivonat. Hát dugja fel a lyukába a 20 havi kauciòját, meg turkáljon az anyja bankszámláján. Ennyi a véleményem. A cégem nem fizeti a szállást, és megvagyok lőve. Már garázst néztem, azt írták hogy a tulaj sose járkál le. Felfújhatòs matracom van, kamionos gázrezsòm van, a mosdást meg meg lehet oldani. Laktam már személyautóban is, akkor is megoldattam mindent. A fizetésem meg nem engedi azt meg, hogy fizessem az autòt/a cég nem fizeti a benzint se, de munkaeszközöm az autó/, fizessem a szállást, stb. Akkor nekem mi marad? A családomtòl meg több száz kilométerre vagyok! Aztán, ha azt akarom, hogy pénzt is lássunk, akkor spórolni kell ahol lehet. Autót nem lehet letenni, mert munkaeszköz, de fürdeni, meg aludni kell valahol. Elég volt az a kétszer két hét autóban, mikor abban laktam...Kegyetlen volt.

Egy lakòkocsi meg már manapság 1,5 millió forintnál kezdődik. Kinek van arra pénze? Ami még telepítésre van az is több százezer, de azt meg akkor huzassad trailerrel, ami szintén több százezer forint, attól függ hány km...Ezeket az opciókat kihagyom. Marad a garázs. Nem kell azt tudnia senkinek, hogy én nem munkásszállòn lakom.

2023. júl. 7. 15:08
 23/24 anonim ***** válasza:
Lusta vagyok végignézni, írta-e valaki már, de szerintem egy garázs villannyal fűtése télen az olyan havi 70-100 ezer forint lenne. Bővel olcsóbban kijössz, ha még az ingatlaniroda jutalékát is kifizeted. :D
2023. júl. 7. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nem sokat lennék a garázsban, havi 300-400 órákat dolgozok, mikor 2 napom egyben szabad, akkor haza szoktam menni. Szóval nem is sok alkalmam lenne használni az áramot. Meg nekem van gázfűtőm, tudok fűteni azzal. Meg amúgy sem akarok már télre itt maradni, váltani szeretnék.
2023. júl. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!