Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lehetséges télen budapesten...

Lehetséges télen budapesten egy kibérelt garázsban lakni?

Figyelt kérdés
az a helyzet h már vagy 2 hete próbálok albérletet találni mert bpestre szertnék költözni és dolgozni, csak eddig nincs semmilyen pozitiv tapasztalatom ezzel kapcsolatban. ami még jó árban van 40 körül, az kint van a belvárostól 100kilométerre és az olcsóra ami közelebb van arra már mindenki rákapott, meg ingatlaniroda kezeli amiért nem fizetek 10ezret h kezembe nyomjanak egy listát h "tessék ezeket a bérlőket hivogassad" aztán vagy sikerül vagy nem... köszönöm ebből nem kérek. de ma egyszercsak eszembe jutott mi lenne ha kibérelnék egy garázst 10-15 ért és vinnék bele villanyrezsót és fűtőtestet ,hálózsákot és egy kádban oldanám meg a fürdést, ásványvízzel. azért mert allergiás vagyok a klórozott vízre ami a nagyvárosi vizhálózatban van. és amikor hó végén jönne a tulaj megnézni a villanyórát addig szépen átvinném a holmikat a bátyám albérletébe mert ő is bpesti. de fogalmam sincs mi lenne ha ezt így megkísérelném. lehet kiderülne és a tulaj kidobna :D
2015. nov. 30. 00:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
a 1-8. kerületben kerestem lakást de már sehol nem keresek mert egyszerűen úgysem találnék olyat ami jó árban van. legalábbis amíg az egyetemisták nyár elején ki nem költöznek
2015. nov. 30. 01:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Hát ezek elég messze vannak a belvárostól, és azt panaszoltad, hogy megfelelő lakást megfelelő áron csak a központtól messze találtál.

Azért kérdem, hogyan kerestél eddig lakást és szobát, mert kizárt, hogy ne lenne!

És akkor én most találnék neked 5 percen belül, ha megtudnám, hoygan kerestél eddig.

2015. nov. 30. 01:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az észleléseddel lehet a gond! Én is 3x kérdeztem már, hogy hogyan kerestél lakást, és 2x, hogy szoba miért nem jó, de semmi reakció.
2015. nov. 30. 02:00
 14/24 A kérdező kommentje:
5 percen belül találnál? :) akkor légyszives küldj egy linket egy ilyen szobáról v lakásról
2015. nov. 30. 02:08
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

NEGYEDSZER kérem, hogy mondd el, HOGYAN kerestél eddig lakást!

És akkor küldök teljes adatbázisokat.

2015. nov. 30. 02:13
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk kerek egy órája könyörgök, hogy segíthessek, de szarsz bele. Éjjel fél háromkor azt hiszem, nem virrasztok tovább egy ilyen pofátlan hülye miatt.
2015. nov. 30. 02:15
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Mert hoyg több, mint egy órája már csak ezért voltam ébren. Na csá.
2015. nov. 30. 02:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

40 ezerért esélyed sincs lakást találni bp-en, szobát sem. Garázst felejtsd el, ha észreveszik (és észreveszik), kivágnak. A villanyfűtés egyébként is havi 60 körülbe kerülne.

Akkor már gyere fel hajléktalannak, az is jobb.

2015. nov. 30. 03:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha a lustaság fájna, ordítanál.

Én 2 percet szántam a kérdésedre...

[link]

2015. nov. 30. 11:23
 20/24 Csicsikusz ***** válasza:
67%
akkor inkább már munkásszállóra megyek havi 30 ért :/
2015. nov. 30. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!