Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Alberletunkben ma beriasztott...

Alberletunkben ma beriasztott a szen monoxid mero kihivtam a tuzoltosagot?

Figyelt kérdés
Nem tudtak merni erteket de mondtak hogy nem jo a heragazkalyhank. Ezutan felhivtam a foberlot elmeseltem a helyzetet aki kozolte hogy jo akkor holnap reggel atadom a rendkivuli felmondast. J elzem van egy 3honapos kisfiunk. Ilyet egyaltalan megtehet? Kitehet igy az utcara?
2015. okt. 25. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

" Bejelzett a szénmonoxid mérő, és te

pikk-pakk kihívtad a tűzoltóságot???

Jézusom."

Huha, nem akar meghalni, felti a 3 honapos gyereket, baj? Amikor a hirekben ilyen halalesetet hallasz akkor mit gondolsz? A hulyenek miert nem volt CO jelzoje, ugye ezt gondolod? Ha van akkor meg miert veszi a veszjelzest komolyan?!

A CO szintelen, szagtalan, egy 3 honapossal gyorsan végez. :(

Egyaltalan nem tulzas amit tett. Amugy meg a tuzoltosagnak nyilvan elmondja telefonban mi van. Ha õk nem érzik tulzasnak kimenni akkor ne te akarj okosabb lenni.

2015. okt. 27. 02:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd 11-eske, ha riaszt a szénmonoxid jelző, elkezdek szellőztetni. És a fűtés-szerelőket hívom. És majd a tulajjal később kifizettetem a javítást, mert első az egészségem, tehát mindenképpen megcsináltatom a fűtőberendezést, ha hibás! Felétek a tűzoltóság szereli a készülékeket??? Ugye, hogy nem! Teljesen értelmetlen volt a tűzoltóságot hívni, a szellőztetésen kívül mást nem csinálnak. Ha meg normális vagy, szellőztetni te magad is tudsz. A problémát ezzel nem oldottad meg, csak ugráltattad egy kicsit a tűzoltókat a semmiért - ha valóban így történt, ahogy a kérdésben írva van.

Amúgy lehetséges, hogy egy gagyi szénmonoxid érzékelő vakriasztása volt az egész, szóval a szénmonoxid mérőt is megnézném, hogy nincs-e rajta a típus a nem megfelőnek ítélt listán a fogyasztóvédelem honlapján. Szóval úgy gondolom, ezeket amiket leírtam, ezeket kellett volna megtenni, és nem a tűzoltóságot kihívni...

2015. okt. 27. 11:34
 13/18 A kérdező kommentje:
igen kihivtam a tuzoltosagot es azert nem tudtak merni semmit mert addigra lehet kiszellozott. es nem gagyi vacak mert utanna erdeklodtek s kiderult hogy jo fajta. igen kihivtam mert itt a 3honapos kisfiam aki nem szeretnem ha elalszik ne ebredjen fel. mar 3hete szoltam a foberlonek hogy szerintem nem jo a kalyha nezesse meg mert a szerzodesben az all hogy kotelessege megjavitattni...mar a villanybojlerrel is voltak gondok ez elott s azert is 1honapot kellett varnom s mikor megett nezve egy szatyor vizko jott ki. sejtesem az hogy a gazego nem eg vegig a kalyhaban. ja es 2napja nem is megy a kalyha egyebkent meg nem dobhat ki tudom jol ja es ez eleve kiskoru veszelyeztetese a reszerol de mind1
2015. okt. 27. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem hívtál szerelőt? Pontosan mit vártál a tűzoltótól? A fűtésszerelő is tudja mérni, hogy van-e CO visszaáramlás, és még meg is tudja oldani. A kiskorút ezzel te veszélyezteted, mert nem javíttatod meg. Csináltasd meg, a pénzen meg majd elping-pongoztok a tulajjal. Gondolom fel tudsz hívni egy szerelőt is...
2015. okt. 27. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Na igen, csak a szerelőt pénzes vonalon kell hívni és sokat kér, a tűzoltóságot meg ingyenes számon lehet hívni és utána sem kérnek pénzt. :)
2015. okt. 27. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Mit pattogtok ezen? Nyilvan elmondta a telefonban miert hivja oket. Csak el tudjak donteni a tuzoltok, hogy ez mennyire olyan eset amihez ki kell menni. Ha õk nem mondták, hogy hagyja már õket békén ilyen aprosaggal, hivjon valaki mást akkor ti miert akartok okosabbak lenni?
2015. okt. 27. 22:54
 17/18 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem vagytok a helyemben azota volt gazszerelo es kemenysepro szerintuk belul van ossze omolva a kalyha
2015. okt. 28. 06:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké, a diagnózis megvan, akkor miért nem csináltattad meg? Azóta nem fűtötök vagy mi?
2015. okt. 29. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!