Tyety kérdése:
Tartózkodási hely bejelentése, ha a tulajdonos nem járul hozzá és a bérleti szerződést nem írta alá tanú, csak mi ketten?
Figyelt kérdés
Szegeden van a lakóhelyem, Budapestre költöztem és a tulaj ellenzi azt, hogy bejelentsem ezt a címet tartózkodásiként. Az indok az volt, hogy akkor 5 évig nekem jogom lesz itt lakni és nem tehet ki. Szerintem ez süket duma, csak nem adózik a bérbeadás után. Ha bejelentkezem a tudta nélkül, akkor ő kap valamilyen értesítést? A bérleti szerződést aláírtuk (de az édesanyjáé a lakás és ő írta alá, hiába volt itt az anyja is), de nem írta alá tanú.
Főként azért szeretném ezt elintézni, hogy ne kelljen hazajárnom a háziorvoshoz bármilyen betegség esetén. Valamilyen ötlet, hogy mit tehetek, vagy csak hagyjam a fenébe?
2015. ápr. 19. 11:23
21/22 anonim válasza:
Az érmének is több oldala van.Vannak sumák bérbeadók és vannak sumák bérlők is.Vannak normális bérbeadók és normális bérlők is.VISZONT EZEK A DOLGOK ÖSSZE IS SZOKTAK KEVEREDNI és ez miatt kialakult egy nagy adag bizalmatlanság is.Az a bérbeadó aki már megszívta,nehezen meggyőzhető az még érthető is.Lehet,hogy a kérdező nem visszaélni akar a lakcímbejelentéssel,de nehéz egy ismeretlenben megbizni.
22/22 anonim válasza:
Mondom én, hogy sumák a tulaj :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!