Ti aláírnátok ezt az albérleti szerződést?
Figyelt kérdés
A főbérlő havonta egyszer be akar jönni a lakásba "körülnézni".2015. márc. 27. 11:35
1/8 anonim válasza:
Én aláírnám ha normális az illető. igazából én is albiban lakom és ide is jönnek minden hónapba. Igaz a pénzért, de megértem ha körül akar nézni végül is az övé. Inkább nézzen körül lássa, hogy minden rendben van. Így békesség van. Meg így korrekt azért. Én így gondolom.
2/8 anonim válasza:
Amennyiben a havi egyszeri alkalomkor te is ott vagy, akkor semmi gond.
Egyedül, a tudtod nélkül nem mehet be, söt amikor a hivatalosan jön, azt is elöre be kell jelentenie legalább két nappal elöre, hogy neked megfelel-e.
Ha nem, akkor neked kell néhány napon belülre masik idöpontot mondani.
3/8 anonim válasza:
Természetesen megteheti időpont egyeztetéssel, szemrevételezi, hiszen a saját tulajdona!
4/8 anonim válasza:
Ha ezt akkor teszi,amikor otthon vagy, akkor nincs ezzel semmi gond.
5/8 anonim válasza:
Igen,megteheti. DE csak előre egyeztetve,amikor valaki otthon van!
6/8 anonim válasza:
Ha nem is írjátok bele, a törvényben benne van, hogy ellenőrzési joga van. Abban az egy esetben nincs, ha kifejezetten így állapodtok meg a szerződésben.
7/8 anonim válasza:
Alá, de azt írjátok bele, hogy előre egyeztetett időpontban.
8/8 anonim válasza:
Ja meg azért érdeklődnék a körülnézés mértékéről, hogy azért a szekrényeimet ne túrja fel, meg ne abba kössön bele hogy a legelérhetetlenebb sarokban nem porszívóztam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!