Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kiadó lakás Budapesten?

Kiadó lakás Budapesten?

Figyelt kérdés
Idén szeptembertől kezdjük az egyetemet egy barátnőmmel,ketten szeretnénk augusztustól hosszú távra egy 2 szobás lakást Budapesten.Rezsivel és bérleti díjjal együtt max 100.000 forintot tudunk fizetni(kevesebb jobb lenne,ennél többet sajnos nem :( ).tudom addig még van idő , de nem lehet elég korán kezdeni a keresgélést :)

2015. febr. 22. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
És mi lenne a kérdésed?
2015. febr. 23. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
En sem ertem mi a kerdes. Rengeteg olalon lehet keresgelni.
2015. febr. 23. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
nyilván az a kérdésem hogy valakinek van e ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező kiadó lakása, nem azért írtam le hogy dicsekedjek hogy egyetemre megyünk :) akinek nem inge nem veszi magára, elvégre ennél idiótább kérdések is fel lettek téve már a honlapon. Gondoltam vannak emberek akik maguk keresnek albérlőket, hát tudják hogy itt vagyunk. természetesen keresgélek több helyen is, eddig nem sok sikerrel jártam ezért eszembe jutott ha van lehetőségem kiírni ide is , mit veszíthetek , lehetett volna ez a szerencsenapom és egy erre járó kedves személy aki épp kiadná a lakását pont írhatott volna nekem hogy héé haver van egy kiadó lakásom számotokra
2015. febr. 23. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem volt nyilvanvalo. Nekem nincs. Nekunk tobb mint 1 honapba kerult alberletet talalni. Nagyon sok helyen fel se veszik, el kell menni szemelyesen talalkozni a tulajjal 20 masik eberrel karoltve, vagy teged valaszt vagy nem. Egyetemistak vagyunk mi is, ez mar nagy hatranyt jelenttt sok helyen.Napi szintek akar tobbszor is nezegess at minden hirteto oldalt.
2015. febr. 24. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes,hogy nem az utolsó pillanatban kapkodsz.És az is jó ötlet,hogy itt is megpróbálod,vannak itt is olyanok akik adnak ki ingatlant.Most per pill.nem tudok,de ha van valami jó megkereslek :)
2015. febr. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!