Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet Budapesten menyibe...

Albérlet Budapesten menyibe kerül?

Figyelt kérdés

Melyik kerüretek jok fiatalnak ha Budapestre szeretne költözni? Fontos lenne ha az ára se lenne olyan sok.

Pld. 1 kerüret HATTYÚ utca. itt kaptam 65000Fr honap.

2014. jún. 6. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
A Hattyú utca szép környék, aminek az elrendezése is jó. Közel van pláza, piac, forgalmas tömegközlekedésű központ, a várban percek alatt fennvagy a busszal, lehet sétálni, a Dunára meg rá lehet látni. Ez Buda egy igényesebb, nyugodtabb környéke, én nem messze onnan költöztem át a belvárosba egyetem miatt, szerintem ez inkább fiataloknak veló. Múzeumok, romkocsmák, nagyobb a közösségi élet. Mi 45 pulsz rezsiért bérlünk lakást a Kálvin téren. Ez 8. kerület ugyan, de ha nem ismered a város a 8-ban ne keress egyedül, mert nem tudod hol kezdődik a gettó. Fiatalos az V,VI,VII,IX.
2014. jún. 8. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Kosz szepen. 8 ker. milyen utcakat tereke tudnal ajanlani?
2014. jún. 11. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a Baross utca Kálvin tér felőli oldalán lakunk, ott szép. Én szeretem, a Kálvin tér is előnyös. 3-as 4-es metró, rakpart és Váci utca közel, lehet sétálni Vássárcsarnok 5 perc séta, továbbá van itt Tesco is.
2014. jún. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!