Kb mennyibe kerül kivenni Budapesten egy kb 10m2es szobát egy kb 2-3-4 szobás lakásban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 07:27
1/9 anonim válasza:
20.000 Ft - 50.000 Ft között + a rezsi
2/9 anonim válasza:
Helytől, felszereltségtől is függ, 8-10m2-es-t lehet találni 35-40 körül rezsivel együtt, 10-12m2 meg 40-45-50 körül van rezsivel. Belvárosiak drágábbak, külsőbb részek általában olcsóbbak, kb azt vettem észre, hogy legtöbbször a putriért is annyit kérnek, mint egy frissen rendberakott, újonnan bútorozott szobáért.
3/9 anonim válasza:
Azért tapasztalatom szerint a helyzet nem annyira rossz, mint ahogy azt #2 leírja. Egy félszobát már 20-30 + rezsiért lehet találni.
4/9 anonim válasza:
20.000 Ft-tól 40-50.000 Ft-ig (inkább 20-30ezerre tippelnék)
5/9 anonim válasza:
Én a nyócker közepén béreltem egy 4 szobás lakásban egy 12 m2 körüli szobát 45-ért rezsivel. A lakás amúgy rendben volt. Ennél a 2-3 szobásakért jóval többet kérnek. Szerintem 40 alatt nem úszod meg, csak akkor ha lejjebb adod az igényekből. Kisebb szoba, kevésbé jó környék, nem szép lakás, átjárós szoba stb...
6/9 anonim válasza:
"szerint a helyzet nem annyira rossz, mint ahogy azt #2 leírja"
Hol írtam hogy rossz? 20-30+rezsi (kb 10-15) és ott vagy amit írtam hogy 35-40 rezsivel.
7/9 anonim válasza:
5-ös. Légyszi!!!Légysziii!! Én is szívesen mennék a 8.kerbe egy szobába!! Nem tudnál ajánlani egyet vagy ott nálatok nincs hely? Rezsivel, max 45-50-et tudnék azonnal fizetni!
Kisigényű vagyok, csak wifi Net legyen, kábel tv és fürdési lehetőség, wc.Lehet 6-7-8.emelet is.
Ok? Kösz!
9/9 anonim válasza:
8-asnak. miért? tudsz a 10 kerben jót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!