Budapesten albérlet kiskutyával?
Nem esélytelen de.....hmm én a párommal ketten nem találok elfogadható állagú,árú lakást.
Kutyával pedig,hát sajnos nagyon kicsi az esélye,hacsak nem ismersz valakit aki ismer valakit aki...
Én kisállatosoknak adtam ki a lakásomat abban a reményben, hogy nehezen tudnak lakást találni a kis kedvencükkel és így megbecsülik magukat, rendesen fognak fizetni és nem lesz velük gond. Remélem így lesz...
Ja és bútorozottan adtam ki a lakást!
Első vagyok.
Ez az egész,akár kuutyával,akár más állattal,akár állat nélkül valahogy úhy működik hogy szimpátia,kialakult bizalom.
De amíg az megy a kiadók részéről hogy szinte castingolják a jelentkezőket,az jön aki a legtöbbet ad a lakásért(a nagyüzemi pénzcsinálás,lásd horror árak,egyenesen undorító) illetve a kivevők részéről ped:g dívik hogy ha már fizetek az enyém és rombolok addig nem fog működni.
Viszont tisztelet a kivételnek,mert van,mindkét oldalról,csak a deviánsok erdejétől ez nem látszik.
Megértem a tulajdonost,hogy igen azért egy alapvetően állathoz nem szokott ember megérzi annak szagát,de kérem szépen...legalább annyit tegyünk meg hogy MEGISMERJÜK az állatot,és annak gazdáját.
Jó ötlet lenne ha agazdi megbeszélhtne egy személyes találkozót a kiadó féllel,amire viszi magával a kutyát/macskát/lovat/aranyhalat/stegosaurust. Egy ilyen helyzetben elég sokminden leszűrhető szerintem,de ez csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!