Elképesztően nagy a szórás: nagyon függ a helytől, a lakás méretétől, felszereltségétől, a fűtés módjától stb. stb.
Merre keresed?
2015. jan. 28. 20:42
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok konkrétan helyet mondani. Akár a belvárosban vagy az egyetem sugárút nem tudom inkább olyan helyen ahol van a közelben több bolt is és nincs annyira eldugva. Pl a Nagyerdő fele nem kellene mert az elég messze van a belvárostól.
2015. jan. 28. 21:09
3/9 anonim válasza:
Alsó hangon 45-50 plusz rezsi.
2015. aug. 2. 13:31
4/9 anonim válasza:
A Nagyerdőről 1-es villamossal nincs messze a belváros.
De igazad van: a Nagyerdő illetve az Egyetemek környékén horror albérleti árak vannak. Amit az előző írt, az valószínűtlenül alacsony.
Amiért eddig 65 ezer+rezsit fizettem, az most már 70+rezsi - igaz, piszok jó helyen van.
2015. aug. 2. 18:27
5/9 anonim válasza:
Pont ma láttam egyet 45ért, a másikat 50ért. Az egyik nem jó helyen, a másik nem szép állapotban, de ha valakinek erre telik... De ez tényleg az alsó kategóriás, én most 65 plusz rezsit fizetek, még ez is olcsónak számít. 100 felett van a legtöbb.
2015. aug. 2. 19:09
6/9 anonim válasza:
3. és 5. vagyok:
Jelenleg nálam 9000 a távhő télen, nyáron 4000. 3000 az internet, 5200 a közös költség, 1800 a villanyszámla, 3000 a gázszámla 3 havonta, a vízre nem is emlékszem, nem volt egy nagy tétel. Viszont ez nagyon jónak számít, ez alatt biztos hogy nem tudod kihozni.
2015. aug. 2. 19:11
7/9 anonim válasza:
Amit az előző írt, az nagyjából helytálló.
A mért távfűtésnél nagyon ésszel kell fűteni, a végelszámolás általában augusztusban van, addig a kauciót nem igen adják vissza.
2015. aug. 2. 21:50
8/9 anonim válasza:
Görgey, Kartács, Cívis, Békessi B. utcák, Böszörményi út (panelek) 75-85 ezer+rezsi+2 hónap kaució. Ezek gépesítettek és 1-1/2, 2 szobások, villamos, erdő, egyetem-közeliek. És jó a közbiztonság!
2015. aug. 3. 16:52
9/9 anonim válasza:
8 Ugyanezen a környéken mára egy - nem túl felújított - másfél szobás 200 körül van - és ez nem számít drágának...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!