Találok valaha albérletet?
Tegnapelőtt lebeszéltük, hogy másnap találkozunk. Odamentem a megadott címre, vártam-vártam majd felhívtam, hogy itt vagyok. Erre ő, hogy már hívott a másik telefonomon, hogy kiadta... De nem azért hívott akkor se hogy korábban menjek vagy akármi.. Emberség? Semmi. Nagyon kiborultam, de belátom, hogy igazad van. :/
Nekünk végül is csak az az igényünk, hogy 2 különnyíló szoba legyen és bútorozott legyen. Eleinte a budai oldalon nézegettük, de mára az összes kerület közt válogatunk. Az albérlet.hu-n, ingatlan.com-on keresünk leginkább, de az összes többit is nézegetjük amit a google kidob. Elég jól ismerjük szerencsére.
Utolsó mi is régebb óta keresünk, de 2 hete kezdtem bele igazán intenzíven. Neked is sok sikert!
Köszönöm a válaszokat! :)
Én diák vagyok, és így sem egyszerű. Főleg most, hogy kiderültek a ponthatárok, rohadtul elszálltak az árak. 50+rezsi egy FÉLSZOBA.
A barátommal keresünk garzont, több - kevés sikerrel... És rengeteg a sok rohadt kamu albérlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!