Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Találok valaha albérletet?

Találok valaha albérletet?

Figyelt kérdés
2 hete kb 0-24-ben a gép előtt ülök és kb 50 embert hívtam.. (Budapesten keresek.) Az egyiknél én voltam az első telefonáló és én kaptam az első időpontot. Hívom és mit mond? Már kiadta. Ezek után mi az istent kéne csinálnom ahhoz hogy ki tudjak venni egyet?! Max. 75-80-at szánunk rá, de még ezért is csak 1,5 szobásak vannak többnyire.. Nem tudom mit képzelnek, nem fogunk egy havi fizetést csak az albérletre költeni. Kérlek segítsetek tanáccsal vagy valami, mert ez reménytelen! :((

2014. aug. 14. 10:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tegnapelőtt lebeszéltük, hogy másnap találkozunk. Odamentem a megadott címre, vártam-vártam majd felhívtam, hogy itt vagyok. Erre ő, hogy már hívott a másik telefonomon, hogy kiadta... De nem azért hívott akkor se hogy korábban menjek vagy akármi.. Emberség? Semmi. Nagyon kiborultam, de belátom, hogy igazad van. :/

Nekünk végül is csak az az igényünk, hogy 2 különnyíló szoba legyen és bútorozott legyen. Eleinte a budai oldalon nézegettük, de mára az összes kerület közt válogatunk. Az albérlet.hu-n, ingatlan.com-on keresünk leginkább, de az összes többit is nézegetjük amit a google kidob. Elég jól ismerjük szerencsére.

Utolsó mi is régebb óta keresünk, de 2 hete kezdtem bele igazán intenzíven. Neked is sok sikert!

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. aug. 14. 16:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy elkeserítő, hogy ilyenek a bérbeadók. Nekünk óriási szerencsénk volt, hogy megtaláltuk ezt az újépítésű lakást ennyiért. Ennyi pénzért most már csak ilyen nagyibútoros, lelakott lakásokat találok :( Remélem még nagyon sokáig itt lakhatunk, fogalmam sincs hogyan találnánk megfelelő albérletet. Most kíváncsiságból megint rákerestem a kiadó lakásokra, igazából egyet láttam ami megfelelne az elvárásotoknak, a 13. kerületben 75 ezerért 1+2 szobás. Esetleg ha nem jelent problémát, dobjatok rá még egy 10 ezret, hátha úgy nagyobb lenne a választék.
2014. aug. 14. 17:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ti kifogtátok, köszi a kedvességed :) Hát nem tudom mi lesz, lehet igazatok van és drágább lakások közt is szét kéne nézni.
2014. aug. 14. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
80 alatt nemigen fogsz találni. A fiam is 90-et fizetett, amíg pesten laktak.
2014. aug. 15. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Én diák vagyok, és így sem egyszerű. Főleg most, hogy kiderültek a ponthatárok, rohadtul elszálltak az árak. 50+rezsi egy FÉLSZOBA.

A barátommal keresünk garzont, több - kevés sikerrel... És rengeteg a sok rohadt kamu albérlet...

2014. aug. 16. 17:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is látom és épp ésszel nem tudom felfogni, hogy ez mégis mire jó?!
2014. aug. 17. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha minden kötél szakad, kereshettek másik városban is albérletet. Nem mondom hogy kényelmes megoldás, de Vecsésen pl már 40-50 ezerért lehet találni, és az vonattal 10 percre van Bp-től (a Nyugati persze többre). Ezt csak azért mondom mert látom fel sem merült bennetek, és előfordulhat, hogy beutazással olcsóbban jöttök ki, mintha Pesten laknátok.
2014. aug. 19. 16:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Pesten van munkánk és könnyebb lenne, ha városban maradnánk, de köszi, hogy segíteni próbálsz.
2014. aug. 21. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!