Van itt olyan aki közvetítői iroda segítségével talált albérletet?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondták nem éri meg, mert fizetni kell, de már olyan régóta keresek, hogy ez tűnik az utolsó megoldásnak.2014. aug. 5. 17:59
1/12 anonim válasza:
Kidobott pénz. Összeszednek az expresszből 20 címet, és eladják neked (meg 50 másik baleknak) 7000 forintért.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mit csináljak. :(
2014. aug. 5. 18:29
3/12 anonim válasza:
Normális, hiteles ingatlanközvetítő iroda nem kér egy fillért sem a leendő bérlőtől. Olyat keress! Ahol fizetni kell csak lehúznak, és ezekből van hála az égnek kevesebb.
5/12 A kérdező kommentje:
Budapesten. Már ott tartok, hogy a kerület se számít. Most komolyan azt kell csinálnom hogy egész álló nap a gép előtt frissítgetem a weboldalakat és azonnal hívnom a frisseket? Mert eddig az összeset elhappolták előlem pedig egész nap telefonálgatok.. Nem értem mit csinálok rosszul.
2014. aug. 5. 18:47
6/12 anonim válasza:
Írd ki ide, hogy mit keresel, aztán hátha elolvassa valaki, mielőtt törlik a kérdésedet.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem látok sok esélyt rá hogy lenne értelme. Már számtalan helyen hirdetem, de köszönöm hogy segíteni próbálsz!
2014. aug. 5. 18:52
8/12 anonim válasza:
A jófogáson és az olx.hu-n rengeteg friss szokott lenni (persze ott is lesni kell az oldalt folyamatosan) tulajdonostól.
9/12 anonim válasza:
Alberlet.hu pont erre való. Mondjuk gyakran kell nézni az tény.
De ha nem irreális elképzelésed van akkor elég könnyű találni megfelelőt.
10/12 A kérdező kommentje:
Megfelelőt találok is csak vagy nem veszik fel, vagy jön a szöveg hogy majd visszahívnak, vagy kiadták már... Elég elkeserítő.
2014. aug. 6. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!