Fogok valaha találni albérletet, kutyával?
Budapestre költöznénk, van egy kis shih-tzum.
Aki ismeri a fajtát tudja,hogy nem hullik a szőre. Kozmetikázott, ivartalanított, alig ugatott életében és mindig is lakásban élt.
Sürget az idő, 1 hónapja nem találtam még semmit..
Nem tudom mit tegyek :(
Azok közül egyik sem jó, már néztem mindent, ami létezik..
Alapból nagyon kevés a lehetőség, és általában kicsik a lakások.
Egy cipőben járunk. :(
Én 2 staffordal keresek albérletet.Felhívtam rengeteg számot, egy helyen azt mondták, hogy kizárólag MEGKÖTVE tarthatok kutyát, még kennelben sem. Namármost, ezek szintúgy lakáskutyák, igazi "plüssállatok", egy hangjuk nincs egész nap.
Máshol a fajtájukba kötöttek bele... "Az a vérengző fajta? Mert ha idejön, feljelentem!" - kezdte ezzel, amikor meg akartuk nézni a házat, és rákérdezett a kutyákra. :(
Kitartás, mi 3 hónapja keressük az igazit, de semmi. Keress türelmesen, végül úgyis sikerül! :)
Jövő hónapban költöznöm kell az a baj, nem sok időm van már..
Elajándékozni meg nem akarom,mert belehalok.
Igazából nem tudom, de gyanítom, hogy ilyen ingatlan közvetítő irodák nem csak eladó, hanem kiadó kecókkal is foglalkoznak. Menj el az egyikhez (pl. Duna house, több helyen van irodájuk, és egész Budapesttel foglalkoznak, persze van egy csomó más is, de most hirtelen ők ugrottak be), mondd el, hogy mit szeretnél, hol, mekkorát, mennyiért és persze, hogy kutyával mész, és ők felhajtanak Neked egyet szerintem.
Viszont az szinte biztos, hogy a tulaj fog kauciót kérni a kutya miatt (amúgy is szoktak, de így meg pláne), mert a legtöbb ember akinek nincsen kutyája, vagy sosem élt lakásban vele azt hiszi, hogy a kutyától minden szőrös, koszos meg nyálas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!