Fogok valaha találni albérletet, kutyával?
Figyelt kérdés
Budapestre költöznénk, van egy kis shih-tzum.
Aki ismeri a fajtát tudja,hogy nem hullik a szőre. Kozmetikázott, ivartalanított, alig ugatott életében és mindig is lakásban élt.
Sürget az idő, 1 hónapja nem találtam még semmit..
Nem tudom mit tegyek :(
2014. aug. 11. 21:16
11/15 anonim válasza:
Adj fel te hirdetést különböző portálokon, miszerint, szobatiszta, nem ugató, jól nevelt, soha nem vedlő ;), etc. etc. kutyával kiadó ingatlant keresel. Így nagyobb az esély. Sok sikert :)
12/15 anonim válasza:
Ha Győrbe költöznél, rögtön tudnék olyan albérletet,ahova lehet kutyát hozni, mert a tulaj is tart kutyát, egy bordói dogja van. Kiköltöznek vidékre a családdal, és kiadná valaki megbízhatónak.
13/15 anonim válasza:
Én még kutya nélkül se találok albérletet szóval rohadt nehéz ez az egész. Szerintem hirdetni magad teljesen felesleges, mert az albérletet hirdetőkre rögtön ugranak vagy húszan. Nem fognak keresgélni, hogy vajon kinek tudnák kiadni.. Mindenesetre neked is sok sikert! :/
14/15 anonim válasza:
Nehogy már pont Budapesten ne legyen albi ahova kutyával is lehet menni.Én is találtam vidéki nagyvárosban, közel sem akkora mint Budapest.Tessék kicsit kitartóbbnak lenni napi szinten próbálkozni, hivogatni az albérleteket mondani, hogy kutyával mennél lehet e.Elmenni se kell, ha nem lehet.
15/15 anonim válasza:
Nekem az volt a taktikám, hogy már a bemutatkozó levélben küldtem a tulajnak (ha ő hirdette, és nem kötötte ki külön a hirdetésben, h kutya nélkül) egy képet a kutyuról, ecseteltem hogy jól nevelt, hangja sincs, igazi szobakutya. Az első lakásnézőbe is elvittem, hogy élőben is lássa, hogy tényleg tündér:) Eddig mindig sikert arattunk:) Külső kerületekben próbálkozzatok, a nagyobb lakótelepeken! Ilyen helyeken teljesen megszokott, hogy majdnem mindenkinek van kutyája, így a tulajok sem kutyaellenesek. 4-15-14-10-18-19ker, mindegyikben jó a közlekedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!