Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Joga van a főbérlőnek csak...

Joga van a főbérlőnek csak úgy ránk törni?

Figyelt kérdés

Ki van borulva a főbérlőnk, mert nem takarítottuk ki a balkont. A balkon már ilyen volt, mikor ide jöttünk. A szemét már el lett hordva, de a sárral meg a földdel, kosszal (fene tudja, hogy került oda)nem tudunk mit csinálni.

Erre megmondták, hogy én menjek el, utalnak ki a páromnak másik lakótársat, mert hogy nem akarnak párokat ide.

Meg hogy ezentúl bármikor bejön, ha nem nyitunk ajtót, akkor kulccsal, megnézni, hogy hogy van a balkon, és hogy elhúztam e már.

Komolyan joga van ránk törni?

2014. aug. 13. 22:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt, marhára nem mehet be a lakásba a tudtotok nélkül.

De az meg milyen dolog már hogy "kiutalnak" valakit a helyedre, a párod helyett? Azt hittem csak én fogok ki ilyen idióta tulajokat.

2014. aug. 14. 15:03
 22/24 anonim ***** válasza:
92%
#20: A két tanúval aláírt szerződés teljesen érvényes, nem kell ügyvéd.
2014. aug. 14. 16:21
 23/24 anonim ***** válasza:

# 22 Csak az a baj az emberkék hülyeségeket foglalnak bele , a jogszabályokat nem lehet megmásítani !

Tehát a nagy része törvényel , jogszabályal nincsen köszönő viszonyban sem , igy nem ér egy kalapot sem :)

2014. aug. 19. 20:14
 24/24 anonim ***** válasza:
#23: Ha olyan szerepel benne, ami a jogszabályokkal ellentétes, akkor az a rész semmis.
2014. aug. 20. 05:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!