Joga van a főbérlőnek csak úgy ránk törni?
Ki van borulva a főbérlőnk, mert nem takarítottuk ki a balkont. A balkon már ilyen volt, mikor ide jöttünk. A szemét már el lett hordva, de a sárral meg a földdel, kosszal (fene tudja, hogy került oda)nem tudunk mit csinálni.
Erre megmondták, hogy én menjek el, utalnak ki a páromnak másik lakótársat, mert hogy nem akarnak párokat ide.
Meg hogy ezentúl bármikor bejön, ha nem nyitunk ajtót, akkor kulccsal, megnézni, hogy hogy van a balkon, és hogy elhúztam e már.
Komolyan joga van ránk törni?
Ha a szerződésben nincs benne, akkor nincs joga! //igen, ilyet bele lehet írni, pl. az apróbetűs részbe is//
Akkor bemehet, ha a lakásban valamilyen kár keletkezik, és mivel ő a tulaj, neki kell intézkedni és látnia kell a kárt, hogy be tudja jelenteni a biztosítónak, de ez esetben is csak a ti tudtotokkal teheti.
Ez nagyon gáz... :S
Ha ezt elmondjátok neki - hogy nincs joga csak úgy rátok törni - akkor tuti mégjobban elborul az agya, szóval lehet jobb lenne egy új albit keresni már most... :S
Hacsak le nem szakadt a balkon a sár súlya alatt, nincs semmi köze hozzá, hogy hogy takarítotok, amíg nem éri anyagi kár a lakást, vagy nem veszélyezteti a berendezés, ingatlan épségét...
"A saját lakásába joga van akkor bemenni amikor kedve tartja"
Meg a lófa....t!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt csináltok amit akartok!!!
Szerintem keressetek más helyet!!!
100000000 kiadó hely van!!!!
amikor odaköltöztetek,nem tudta, hogy párként mentek? mi az, hogy most meg nem akarja kiadni pároknak?
amúgy, anno ahol én laktam, egy szoba fent volt tartva a főbérlőnek, aki jött háromhetente. viszont soha nem szólt róla, csak beállított, azért szerintem illett volna legalább megemlítenie, hogy jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!