Nem szokott rátok törni ilyen?
Férfi vagy nő vagy?
Mert ha nő akkor ez lehet a havi hormonváltozástól.
Nő. Igen erre már én is gondoltam.
Csak olyan nehéz, mert nem akarom h feleslegesen legyen feszültség. Napokig őről a gondolat, mondani meg nem akarom már, mert rengeteg ilyen veszekedésen vagyunk túl.
Nekem se volt soha semmi ilyen dilim.Egyszerűen szerintem ez típusfüggő.Más pároddal is voltak hasonló gondolataid?Mert akkor te biztos ilyen típus vagy.
Én sajnos túl lazán veszek mindent,az élet más területein is.Talán ezért van az,hogy a nagy bizalmammal már volt olyan három párom,aki megcsalt,vagy csak elhagyott minden előjel nélkül :D
Bár ez annak köszönhető,hogy én az első(életem nagy szerelmét)párommal való kapcsolatot 4,5 év után tudtam teljesen feldolgozni.Azóta talán úgy vagyok,hogy akkora csapás már úgysem érhet engem...
És pl. szedsz fogamzásgátlót? Mert amióta szedek, én is tiszta dilis vagyok, ezt úgy értem hogy az útolsó napon amikor beszeden és az első kettőn amikor nem kell beszedni, annyira érzékeny leszek. Ha csak beszélget egy lánnyal már az is nagyon zavar.
És ezt énsem tudom visszatartani mindig látja is rajtam, Aztán megkérdezi mi a baj édes. Én meg durcizok egy kicsit aztán valahogy viccesen mindig megoldjuk a gondot. Szerencsére.
Azt hiszem a humor az egyetlen megoldás, amivel ezt kezelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!