Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem szokott rátok törni az...

Nem szokott rátok törni az őrült szomjúság szoptatás közben?

Figyelt kérdés
Előtte mindig innom kell, mert ahogy beindul a tejleadó reflex, nagyon szomjas leszek és nem bírnám ki.
2009. jún. 11. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálam is így volt! De sokat is kell inni, 3-4 litert is akár, ez nem volt nehéz.

A probléma csak annyi volt, hogy ennem is kb 3 óránként kellett, mint a babának, olyan éhségek gyötörtek. Meg is lett az eredménye:( Szülés után kevesebb kiló voltam mint mikor teherbe estem( sokat hánytam), de a szoptatástól meg nagyon-nagyon megjött az étvágyam sajnos. Nem tudtam vigyázni, most szenvedhetek mire leadom:(

2009. jún. 11. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem teljesen normális.

Én nem igazán tudtam szoptatni, mert nem indult be a tejem. De próbáltam, nagyon sokat volt cicin a babám. És még így, tej nélkül is állandóan iszonyú szomjas voltam szoptatás közben. Én amúgy is rengeteget iszom, de ez már durva volt, leültem a fiammal és két percen belül olyan száraz volt a szám, mint a sivatag. A férjem már előre készenlétben állt, ha nem készítettem oda vizet.

2009. jún. 11. 06:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem.

Érzem ahogy kiszárad a szám, pedig sok folyadékot iszom.

Még éjjel szoptatás után is iszok egy pohárral.

2009. jún. 11. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már mindig magam mellé készítek egy palack ásványvizet, mert minden szopinál szomjan akarok halni:)
2009. jún. 11. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam is így van.Azonnal rám tör a szomjúság,mikor cicire teszem,akkor aztán kiabálok a páromnak,hogy hozzon inni,ha én elfelejtem,és lemegy a torkomon egyszerre fél liter is.De nekem ez csak jó,mert máskor nem érzem hogy innom kell,de így rá vagyok kényszerülve a sok folyadékra.
2009. jún. 11. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

de, ez nálam is így volt.

sőt, amíg szoptattam, végig.

mentünk sétálni a mínusz 10 fokban, én meg állandóan ittam a jeges teákat :)

2009. jún. 11. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam dettó. Úgy tudom szopizás előtt meg is kell inni egy nap pohár vizet, én még közben is inni szoktam. Néha úgy érzem vattát köpök :)
2009. jún. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!