Nem szokott rátok törni az őrült szomjúság szoptatás közben?
Igen, nálam is így volt! De sokat is kell inni, 3-4 litert is akár, ez nem volt nehéz.
A probléma csak annyi volt, hogy ennem is kb 3 óránként kellett, mint a babának, olyan éhségek gyötörtek. Meg is lett az eredménye:( Szülés után kevesebb kiló voltam mint mikor teherbe estem( sokat hánytam), de a szoptatástól meg nagyon-nagyon megjött az étvágyam sajnos. Nem tudtam vigyázni, most szenvedhetek mire leadom:(
Ez szerintem teljesen normális.
Én nem igazán tudtam szoptatni, mert nem indult be a tejem. De próbáltam, nagyon sokat volt cicin a babám. És még így, tej nélkül is állandóan iszonyú szomjas voltam szoptatás közben. Én amúgy is rengeteget iszom, de ez már durva volt, leültem a fiammal és két percen belül olyan száraz volt a szám, mint a sivatag. A férjem már előre készenlétben állt, ha nem készítettem oda vizet.
Dehogynem.
Érzem ahogy kiszárad a szám, pedig sok folyadékot iszom.
Még éjjel szoptatás után is iszok egy pohárral.
de, ez nálam is így volt.
sőt, amíg szoptattam, végig.
mentünk sétálni a mínusz 10 fokban, én meg állandóan ittam a jeges teákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!