Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy kell okosan kiadni egy...

Hogy kell okosan kiadni egy lakást albérletnek?

Figyelt kérdés

Senkinek sincs a homlokára írva, hogy megbízható e. Mit tanácsoltok azoknak, akik nem szeretnék ha átverné őket egy albérlő.

Azt se tudom mi legyen a bútorokkal. Maradjon a lakásban, rakjuk le a garázsba, adjuk el?

2014. márc. 28. 10:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10%

Na a válaszolók nagy része albis volt :D !

Az "okkoság" több irányú :)

Soha ne adjál ki teljes lakást ! !! Csak társ bérletben szobát ,,, ha kell írjál szerződést egy szobára de csak jegyzőnél kilakoltatási opcióval . A bizalom kétélű ha nem tetszik az albisnak van rá más ..

2014. márc. 28. 19:49
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
"- kisgyerekeseknek csak akkor, ha elég nagy a lakás, valamint az anyuka sem ingyenélő, 3 évet gyeden csücsülő jellem " Én erre gondoltam, ha apuka keres eleget, ez miért lenne baj?
2014. márc. 28. 19:51
 13/26 A kérdező kommentje:

De nekem nincs jogom megkérdezni mennyit keres apuka... :D Érted...

A lakás még mindig 1 szobás.. azóta se nőtt sajnos.

2014. márc. 28. 19:54
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
Anyukád van jogod kérdezni, hogy otthon van e? Ugye látod, hogy így abszurd :D
2014. márc. 28. 19:56
 15/26 anonim ***** válasza:
27%
Szóval nem értem miért kell kérdezgetni, ha valaki albit bérel, akkor tudja, hogy fizetni kell.
2014. márc. 28. 19:56
 16/26 anonim ***** válasza:
11%
Nekem az első "kérésem" : A munkavállalói gazolás , meg egy bankszámla kivonat ! Ha nincsen egyik sem jön az elterelő GAGYI KAMU , nekünk is tartoznak azért ,,, duma ! A NAV ad igazolást 3000 Ft-ér de az albisok nem érik :)) Ezt lehet nem kérheted , de aki nem tudja neked teljesíteni a szükséges legalját , mehet a repedtbe !!
2014. márc. 28. 20:02
 17/26 anonim ***** válasza:
40%
Egyre jobb :D akkor se kaptunk volna albit továbbra se, ha az itt lévők adták volna ki. Mivel az első 2 hónapot szülők fizették, utána munkát kaptunk.
2014. márc. 28. 20:05
 18/26 anonim ***** válasza:
52%

" "- kisgyerekeseknek csak akkor, ha elég nagy a lakás, valamint az anyuka sem ingyenélő, 3 évet gyeden csücsülő jellem " Én erre gondoltam, ha apuka keres eleget, ez miért lenne baj?"

Mert ez számomra nem biztosíték. Ha mindkét félnek stabil munkája van, annál inkább. Nem jó jel, ha az egyik ingyenélő jellem.

Egyébként teljesen jogos a munkáltatói igazolás és a bankkártyakivonat / erre vonatkozó kérdések.

Aki ezeket nem kívánja bemutatni/ a kérdésekre nem akar válaszolni, az eleve gyanús alak.

Akinek nincs rejtegetnivalója, az őszinte. És egy bérleti viszonyban fontos, hogy őszinte legyen az ember.

2014. márc. 28. 20:08
 19/26 anonim ***** válasza:
39%
# 17 OFF . Nem ez a kérdés ! Ha valami frusztrál tegyél fel új kérdést , ha nem segít ,, most itt vannak a választások :) Így jártál .
2014. márc. 28. 21:58
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Van nekem jó kis albérletem, csak örülök, hogy nem ilyen tahó a tulaja, mint az itt válaszolókból kb. bárki... "ne adj ki soha teljes lakást" nah persze :D
2014. márc. 28. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!