Budapest melyik kerületében melyik utcában lehet biztosan kiadni egy kb 30 nm-es lakást?
Belső kerületeket javaslom illetve 14-et, ott még viszonylag drága mert közel a város de kellően zöld, legalábbis bizonyos része.
Amúgy pedig biztosan ki tudod adni bárhol. Belsőbb kerületekben 45-55 körül, állapot és berendezettség függvényében.
Bár nem gondolnám, hogy ez olyan jó befektetés lenne, hacsak nincs távolabbi célod a lakással. Pl. gyereknek majd előbb-utóbb jó lesz vagy ilyesmi.
Hát igen, a közösköltséget akkor is fizetni kell ha senki nem lakja. Abban viszont én igazat adnék, hogy most kell venni amíg relatíve pang a piac.
Sokan akkor vettek aranyat, amikor már 12e volt grammja, én akkor adtam el és így a jutányos áron a vásárolt házam egy részét fedezte.
a XIben sztem könnyen ki lehet adni, mert jó környék, sok az egyetem, kiváló a közlekedés, de még kellőképp zöld, vannak parkok.
de ugyanígy pest belső kerületeiben is érdemes szétnézni, de inkább csak a nyugis utcákban, netán a körúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!