Ilyenkor nem kapom vissza a kauciót?
Mérd fel a értékét . Nem hiszem , hogy albiban hagyott egy operettszínházi csillár :DDD
2013. dec. 14. 18:11
Itt válogathatsz :
[link] XDDD
2013. dec. 14. 18:13
Gondolom 1 vagy 2 havi kauciót fizettél, annyit azért egy átlagos csillár nem ér, még ha háromágú is:) Csak a csillár árát vonhatja le a kaucióból, vagy az üvegbúra költségét, utóbbit Te is megveheted valahol, vagy megrendelheted online.
Abban, hogy hol lehet ilyet venni, segíteni így sajnos nem tudok hogy nem látom milyen búra kellene.
2013. dec. 14. 18:18
4/14 A kérdező kommentje:
[link]
egyszerű csillár , csak ez a búra íves egy kicsit.
(hogy lehet öltözés közben leverni egy csillárt? :O )
2013. dec. 14. 18:41
6/14 A kérdező kommentje:
vettem fel a pulcsit, és ahogy kinyújtottam felfele a karomat pont a csillárba ütközött :D
ha nem tudod sunyiba pótolni,akkor azaz egyenes ha elmondod neki,szeriontem nem harapja le a fejedet...egyébként,maximum kifizetetti veled,gondolom ez nem olyan súlyos mintha az ablaküveget törted volna ki :DDDD
2013. dec. 14. 18:57
nálunk is hasonló volt, csak itt a vitrin tört be. én megcsináltattam, de ha őt kértem volna meg, akkor max a kaució összegéből vonta volna le az árát. akkor nem adja vissza, ha te kerek-perec visszautasítanád, hogy helyrehozd az általad okozott károkat.
2013. dec. 14. 19:58
Az, hogy üvegből készült dolgok néha eltörnek, teljesen normális dolog. Ezért senkinek nem kell nyugtalanul aludnia. Viszont te törted el, tehát te is fogod kifizetni. Ha tudod pótolni az eltört darabot, akkor egyszerű a dolgod, egyébként meg a tulajdonossal egyeztetve vegyél egy lámpát. A kaucióból csak akkor vonhatná le a kárt, ha azt magadtól nem fizetnéd meg. Az egész kauciót erre hivatkozva semmiképpen nem tarthatja vissza.
Tipp: nincs a lakáson olyan biztosítás, amelyik az üvegkárt fedezi? :)
2013. dec. 14. 20:58
Egy ilyen csillárt Tescoban max. 5-10K Ft között már lehet venni kompletten. Az kissé durva lenne, ha ezért kéthavi kauciót le akarna vonni a tulaj. Mindenesetre említsd meg neki, hogy ez történt, és kérdezd meg, ő mit javasol. Aztán csak dűlőre juttok majd a kérdésben. Így a legtisztább.
2013. dec. 17. 09:50
Kapcsolódó kérdések: