Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Le lehet e lépni fizetés...

Le lehet e lépni fizetés nélkül, ha nincs szerződés?

Figyelt kérdés

Nagy gondban vagyok.

1,5 éve bérlek egy lakást, a tanév végén 2-en elmentek (4-en laktunk)és a jött másik kettő. Én el kellett menjek külföldre a nyáron, de a számlákat nem fizettük ki, hanem otthagytuk a pénzt az egyiknek, aki akkor költözött be. Mikor hazajöttem a lakásban le volt kapcsolva a villany, net és egy csomó adósság maradt a nyakunkon, mert a csávó nem fizetett ki semmit, sőt lelépett a pénzel. Most a tulaj kötelez 3-at hogy fizessünk ki mindent ami kb 120.000 forint. Sehogy sem tudunk megegyezni. Én a részem kifizetném de az nem elég neki, a másikét is ki kell fizessem.

Most a kérdés az, hogy ha elmegyek fizetés nélkül, akkor bajom lehet belőle figyelembe véve, hogy nincs szerződés a tulajjal?

2013. okt. 14. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: te nagyon nem vagy képben hallod! Kicseszni egy valaki tud a másikkal és az a bérlő! Ő van inkább előnyös helyzetben ha már valaki felé dől a mérleg, de normális az egyenlőség lenne, nyilván. Nem tanultál meg semmit, csak hagytad magad elnyomni, ennyi...
2013. okt. 17. 14:48
 12/13 A kérdező kommentje:

# 2 A csávó nevét tudjuk, a telefon számát is. A cimét sajna nem adják ki sehol, voltunk a régi sulijában is. Igen nagy hiba volt, tulságosan megbizok az emberekben, sajnos! A tulaj nem fizet adót, de van fénymásolata a személyigazolványomról, a gáz az, hogy csak az enyémről és igy nagyobb az én felelősségem.

# 4 Remélem, hogy nálunk nem fajul idáig a dolog békésen próbáltam megoldani

2013. okt. 17. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Fénymásolat személyiről?? Hogy engedhettél ilyet?
2013. okt. 18. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!