Szerintetek mit tegyek ha 5 nap múlva kiraknak az albérletből?
Figyelt kérdés
Mert elvesztettem a munkám és nem vesznek fel sehova. Jah és nincs senkim csak egy másfél éves kisfiam.tegnapelőtt 21:48
1/13 anonim válasza:
Azt, amit már korábban elterveztem erre az esetre. Nyilván nem 5 nappal költözés előtt eszmélek fel, hogy nem lesz hol laknom.
4/13 anonim válasza:
Már nincs kilakoltatási moratórium? Pár évvel ezelőtt úgy volt, hogy télen nem lehet kilakoltatni senkit.
5/13 anonim válasza:
Részmunka időbe se vesznek fel sehova? Kivel lesz a gyerek míg te dolgoznál? Miért rúgtak ki és mikor?
6/13 anonim válasza:
Próbálj valakitől segítseget kérni
7/13 anonim válasza:
Anyaotthon, Vöröskereszt ezerrel meg az összes többi ilyen hely, önkormányzatnâl egy átmeneti lakást kérni .
8/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem írtam, 36 éves apuka vagyok akit. Azért rúgták ki mert lement a szezon az étteremben ahol dolgoztam 3 éve megállás nélkül hétvége nélkül mellette amèg anyuka volt kimentem woltozni hogy meglegyen minden, és most ezer helyre beadtam az önéletrajzomat és semmi válasz pedig a szart is lapátolnám.
tegnapelőtt 22:35
10/13 anonim válasza:
3 éven át dolgoztál hétvégén is, és most egy fillér megtakarításod sincs?
Meg még mindig nem értem a helyzetet, de a leírt szöveg is kissé zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!