Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek merre járhat?...

Szerintetek merre járhat? Hogy lehet hogy 5 nap alatt semmi hír?

Figyelt kérdés
Facen olvastam hogy Tóth Balázs nevű 19 éves fiú elment otthonról 08.20-an otthon hagyta a telefonját, iratait, bankkártyáját mindent... Akik eddig eltűntek fiatalok a mentő csapat vagy a dunába találta meg öket holtan vagy valahol , de ennek a fiúnak semmi nyoma az ég világon.. hol lehet szerintetek? Vajon él még? :( állítólag anyja miatt ment el mert összevesztek..
aug. 25. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos minél régebb óta eltűnt egy személy, annál kisebb az esély rá, hogy életben van.
aug. 25. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Tegnap is volt egy Tóth Balázsos kérdés, szerintem ezeket az anyuka írja ki... A Facebook posztokban sem volt különösen megrémülve, hogy nincsen még, csak annyit írt hidegen, hogy keresik, mert nem tudják hol van.

Hogy ennek mi értelme, azt nem tudom. Többen számoltak be arról, hogy GYMS megye különböző részein látták egy emberrel, erre sem jött válasz tőle..

aug. 25. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Dehogy az anyja.. én egy fiú vagyok 24 éves, csak hát aggódom miatta mert unokatesóm is eltűnt tavaly szerencsére ő épségben meglett 3 nap után 🙏🏼🙏🏼
aug. 25. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Halottá mennyi idő alatt nyilvánitanak valakit ha nem kerül elő?
aug. 25. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 Semennyi idő kb amíg nincs meg, Till Tamást 20+ éve keresik, ráadásul úgy, hogy szinte már egyértelmű, hogy pár hete az ő testét találták meg, viszont elegendő bizonyíték hiányában még mindig eltűntként körözik.
aug. 25. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Farkas Helgát meg már 40 évnél is régebben.
aug. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!