Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire jellemző, hogy...

Mennyire jellemző, hogy amikor új lakásba költözöl kitakarítod az egészet?

Figyelt kérdés

Tehát mennyire jellemző hogy amikor új albérletbe mész elsőre nem észre vehető mocskot fedezel fel? Pl Sütő,fürdőszoba, pokhalok stb.

Én vagyok szerencsétlen vagy tényleg ilyen igénytelen bérlők vannak ?

nov. 2. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
tiszteletlenebbek más lakasával szemben. Kevésbé tartják tisztàn, mert nem az övék
nov. 3. 07:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én főbérlőként kitakarítok az albérlőim után a következő lakó előtt, és bizony páran olyan mocskot hagytak maguk után, hogy csak lestem. Nem vagyok tisztaságmániás, de van, aki néha talán felsöpört és ebben merült ki a takarítás. Igen, sajnos sok az igénytelen ember, és úgy vannak vele, hogy “minek takarítsak, nem az én lakásom”. Még ha inkább a saját mocskában is lakik…
nov. 4. 15:46
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Ki sem veszek olyan bérleményt, ahol takarítással kell kezdeni.

Egyébként nemigen használok vegyszereket. Alig takarítok.

Nem kell mocskítani, rendet tisztaságot könnyebb tartani.

Én nagyon vegyszerellenes vagyok és egy egy pókháló is elfér ha nem látványos. Megfogja a szúnyogokat és olyan aranyos kis pókcsaládok laknak velem, egyáltalán nem zavarnak.

nov. 6. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Én kollégiumban meg albérletben laktam, mindig rendezetten adtam át a helyet. Ellenben mindig úgy vettem át, hogy állt a mocsok és takarítással, fertőtlenítéssel kellett indítsak. De volt ahol tisztasági festéssel.
nov. 11. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

“minek takarítsak, nem az én lakásom”

Egyik albérlőtársam akinek a tulaj gyerekkori barátja volt konkrétan ezt mondta: én nem fogom XY lakását takarítani...

nov. 11. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!