Albérletben (bútorozott) jellemző az étkészlet, edény, tányér? Elvárt?
"Meg kell beszélni mit igényelne a bérlő és mit tud adni a bérbe adó."
Ez nem kívánságműsor! Igények...na persze. Egy bútorozott gépesített lakásba amit így hirdetnek, azok legyenek amik a hirdetésben szerepelnek. Azaz bizonyos bútorok, illetve háztartási gépek, ami alap mikró, mosógép, hűtő, tévé, gáz vagy villanytűzhely. Ha van klíma az már extra. De igények tányérokra, dunyhára, terítőre, ne vicceljünk már!
#8,
nem kívánságműsorra gondoltam és értettem, hanem arra, hogy ha érdeklődőként elmegyek a helyszínre, akkor van egy elvárásom. Nem sok konkrétumot mond egy ilyen kifejezés: "...berendezett lakás, felszerelt konyhával...". Érdekel az is, hogy mennyire van berendezve, mi minden van a konyhában, mit kell nekem ehhez hozzávásárolnom, van-e rá pénzem. Előfordul, hogy a bérlő rákérdez, nem tudna-e a bérbeadó hozzáadni egy porszívót, szekrénykét, tükröt, kávéfőzőt... Néha igen, más esetben nem.
Tehát nem kívánságműsor, hanem érdeklődés!
Ha nem tud adni, de nekem nincs pénzem arra, hogy magam vegyem meg, akkor köszönettel továbbállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!