Díszes porcelán étkészletet lehet mosogatógéppel tisztítani?
Én mosogatógép használóként azt mondom, hogy az ünnepi terítéket nem merném a gépbe tenni, mert nem csak a géptől, de a tányérokon levő festék anyagától és a mosogatószertől is függ, hogy mi marad belőle.
Ezt pedig csak úgy tudod meg, ha beteszed, aztán lesz ami lesz.
Nekem pl. egyes üvegpoharak lesznek koszosabbnak tűnők mosogatás után helyrehozhatatlanul, mert valamiért megmarja őket a mosogatószer, pedig csak a legjobb minőségűeket használom, azokat is váltva.
Másik sorozat üvegpohárnak meg kutyabaja, de ez csak utólag derül ki.
"... ha telik mosogatógépre, akkor teljen jó minőségű gélre is."
Nos, az én Indesitemen levakarhatatlanul ott volt a gyártó cetlije, hogy a Finish-t javasolja. Volt is benne egy kis adag ajándékba.
Egyik sorozat poharam matt foltos lett, a másik fajta meg nem.
Jött a Somat, ugyanazzal az eredménynel. No comment!
Váltottam JAR Platinumra, a poharakkal ugyanaz volt a helyzet, viszont egyébként maximálisan elégedett voltam vele. A gép (leeresztője) soha nem volt olyan tiszta, külön mosogatógép tisztítót nem kellett vennem.
Féléve több mint 7ezerFt-os tablettát használok nem hiszem, hogy OlcsóJános lennék.
Hogy mit tenne a poharakkal azt nem tudom, mert az utolsó sorozat foltos poharat már nem dobtuk ki, megmaradt házi használatra.
A kristálypoharakat meg nem mosom mosogatógépben, mert rá is volt írva az használati utasításra, hogy nem ajánlott.
Szia, melyik az a Zsolnay garnitúra, ami bírja a mosogatógépes mosast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!