Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire jellemző, hogy...

Mennyire jellemző, hogy amikor új lakásba költözöl kitakarítod az egészet?

Figyelt kérdés

Tehát mennyire jellemző hogy amikor új albérletbe mész elsőre nem észre vehető mocskot fedezel fel? Pl Sütő,fürdőszoba, pokhalok stb.

Én vagyok szerencsétlen vagy tényleg ilyen igénytelen bérlők vannak ?

nov. 2. 22:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen alap hogy azzal kezdek
nov. 2. 22:07
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Ez egyaltalan kerdes lol.

Alap hogy mindent patika allapotra tisztitasz amihez az elozo berlo hozzaert. Es nem sporolva a takaritoszerekkel.

nov. 2. 22:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést. Én olyan állapotba találtam egy alapos átnézés után amit én nem hagynék ott. Pl zsíros sütő, koszos csempék. Ezek elsőre nem tűnnek fel, de bele gondolva elég undorító hogy van aki így tud élni . Na ez a lényege a kérdésnek :)
nov. 2. 22:13
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Ez továbbra sem kérdés.

Es sokan élnek így. Inkább elmegyek egy órát edzeni mint csempét takarítsak

nov. 2. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Évekig ingatlanoztam, és szerződésem volt egy takarítócéggel. Nem voltak olcsók, de kórházakban is takarítottak, sőt fertőtlenítettek műtőkben.

Na azok..., azok tudták mi a tisztaság.

nov. 2. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb bérlő kiköltözéskor csak a látható helyeket takarítja fel.

A maradék 1-2 napi munka, hogy rendesen eltakarítsd.

nov. 2. 23:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Okés megnyugodtam. Ezekszerint én vagyok túl tisztaságmániás.
nov. 2. 23:53
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Amíg albérletben laktam mindig úgy adtam vissza a lakást hogy a csempét nyalni és lehetett volna olyan tiszta volt. Tudom hogy az utánam jövő is takarított (remélem) de a kepemrol lesült volna a bőr ha úgy hagyom a lakást.

A másik pedig hogy igen. Amíg albérletben laktam, az első dolgom a mindennek a lefertotlenitese.

Sőt! Amikor a saját házunkba költöztunk hiába volt minden új, mindent fertőtlenítettem, attoroltem.

Lehet túl tisztaságmanias vagyok, de így érzem jól magam na 😂

nov. 3. 00:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Más kosza mindig zavaróbb :) Szerintem a legtöbb ember kitakarít, amikor beköltözik valahová. Akkor is, ha utána viszont azzal sokkal megértőbb, ha neki nincs kedve pókhálózni.
nov. 3. 05:27
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Hidd el az emberek 99 %-ban ilyenkor az van, írva hogy hogy "minek törjem magam, amikor úgyis elmegyek".

Nem fognak alaposabb takarításba fogni.

Egyébként is sokkal "tiszteletlen ebben

nov. 3. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!