Lakótárs(ak) előtt szégyenlősködés mennyire jellemző?
A kérdés csupán elméleti!
Akik lakótársakkal laknak albérletbe,azok mennyire szégyenlősek,vagy éppen nem azok egymás között?
Mit értesz szégyenlősségen és lakótársakon?
Nagyon nem mindegy hogy barátokkal laksz együtt és a szégyenlősség azt jelenti, hogy nem nagyon tudsz magadról beszélni velük, vagy hogy egy rakat idegen, sokkal idősebb emberrel laksz együtt és a szégyenlősség neked az ha nem akar valaki előttük átöltözni.
Fél évig éltem lakótárssal, egy külföldi munkalehetőség miatt.
Ellentétes nemű volt, és idősebb is nálam.
Meztelenül nem mászkáltunk egymás előtt, de 1 hónap után már sokkal nyitottabbak voltunk. Nem kezdtem egyből takargatni magam pl ha meglátott az alvás szettemben
En nem vagyok szegyenlos, volt mar hogy meglatott.
Ellenkezo nemu eseten jobban figyelek, de nem szegyenlosseg miatt hanem a respect miatt.
De en is lattam mar lakotarsamat.
Nem vagyok szégyenlős, de nem mutatkozom meztelenül a lakótársam előtt. Jelenleg egy velem egykorú nővel lakok együtt (én is nő vagyok), ő viszont meztelenül alszik, és simán kimegy vízért, vagy pisilni meztelenül, szóval előfordult, hogy megláttam. Engem nem zavar, ha őt zavarja, majd felöltözik, de úgy látszik, őt sem zavarja.
Mikor srác lakótársam volt, akkor azért jobban odafigyeltem arra, hogy pl. ha nincs rajtam melltartó, akkor olyan anyagú póló, vagy pizsama legyen rajtam, amin nem üt át a bimbó, illetve nem mászkáltam a lakásban fehérneműben, vagy törölközőbe csavarva. Cserébe ő se mutatkozott kisgatyában, derékra kötött törölközővel, meg nem is helikopterezett nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!