Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tegyek ha mégsincs kedvem...

Mit tegyek ha mégsincs kedvem ott lakni?

Figyelt kérdés

Kivettem egy lakást, kifizettem a kauciót és az egy hónapot de egyszerűen rájöttem hogy mégse akarom ezt. Nyomaszt. Mit tegyek ?

Az oka hogy nagyon régimódi, pénz spórolás céllal szerettem volna inkább ide jönni, de mégse tudok vele megbékélni.

okt. 31. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hoztál egy döntést. Egyelőre maradj ott, meglátod pár hét hónap alatt hogy mi a helyzet. Ha továbbra is nyomaszt, lépsz tovább. Csak nehogy ott se tetsszen semmi. Ha az ember spórolni akar, csodák nincsenek, el kell viselnie ezt azt kellemetlenségeket. Ha jó albit akarsz, azt meg meg kell tudni fizetni. Olyan még nemigen volt hogy jó is, olcsó is, mert akkor mindenki azt választaná. Gondolom fiatal vagy és döntésképtelen, nincs ezzel baj, előfordul néha az ilyen, de tudni is kell viselni a rossz döntéseink következményét. Keress olyan albit ahol jól érzed magad, csak nehogy ott is minden bajod legyen.
nov. 5. 01:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Hozott egy döntést, majd megváltoztatta, 11-es! Nem kell elviselni a rossz döntések következményeit, nagyon nem! Meg kell változtatnunk őket!
nov. 5. 07:17
 13/14 anonim ***** válasza:

12# Ezt hívják felelőtlenségnek, ilyenekkel van tele az ország, ezek a társadalmunk hulladékai, akik mindenkinek nem kis bosszúságot okoznak és ezért tart ott az ország, ahol, és ezért menekül ebből a szemnyből az, akibe még szorult jó érzés, józan ész, és alázat.

Én normálisan humánusan kezeltem a kérdező problémáját, mert nem tudom hogy notórius idióta e, vagy csak egyszeri alkalom hogy ennyire benézte itt a dolgokat?

De azért na! Ez sem cibálta meg még az élet rendesen, de jöhetnek még olyan idők is, hogy bizony bizony visszasírja hogy egyáltalán van hol laknia.

Ugyanilyenek a notórius munkahelyváltók! Elmondom, sehol sem lesz jobb, mert mindehol kb ugyanazok a problémák vannak pepitában.

De ha újat mondtam, aki okos, az tanul belőle. Aki meg nem, azt kihányja a társadalom.

nov. 5. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nah mi lett kérdező?

Nekem is volt ilyen, en végül megszoktam a helyet. Aztán amint tudtam váltottam jobbra. Nálam is ott ósdi koszlott dolgok voltak, alapos takarítás és pár textil pléd új függöny feldobta kicsit a lakást.

nov. 11. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!