Mit tegyek ha mégsincs kedvem ott lakni?
Kivettem egy lakást, kifizettem a kauciót és az egy hónapot de egyszerűen rájöttem hogy mégse akarom ezt. Nyomaszt. Mit tegyek ?
Az oka hogy nagyon régimódi, pénz spórolás céllal szerettem volna inkább ide jönni, de mégse tudok vele megbékélni.
12# Ezt hívják felelőtlenségnek, ilyenekkel van tele az ország, ezek a társadalmunk hulladékai, akik mindenkinek nem kis bosszúságot okoznak és ezért tart ott az ország, ahol, és ezért menekül ebből a szemnyből az, akibe még szorult jó érzés, józan ész, és alázat.
Én normálisan humánusan kezeltem a kérdező problémáját, mert nem tudom hogy notórius idióta e, vagy csak egyszeri alkalom hogy ennyire benézte itt a dolgokat?
De azért na! Ez sem cibálta meg még az élet rendesen, de jöhetnek még olyan idők is, hogy bizony bizony visszasírja hogy egyáltalán van hol laknia.
Ugyanilyenek a notórius munkahelyváltók! Elmondom, sehol sem lesz jobb, mert mindehol kb ugyanazok a problémák vannak pepitában.
De ha újat mondtam, aki okos, az tanul belőle. Aki meg nem, azt kihányja a társadalom.
Nah mi lett kérdező?
Nekem is volt ilyen, en végül megszoktam a helyet. Aztán amint tudtam váltottam jobbra. Nálam is ott ósdi koszlott dolgok voltak, alapos takarítás és pár textil pléd új függöny feldobta kicsit a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!