Nem kötötted határozott időre? Mert akkor a kauciót is bukod. De ettől függetlenül ne költözz oda, ahova nincs kedved.
okt. 31. 17:04
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy bukom a kauciót. És azt is hogy sehol se kötelező lakni. Egyszerűen nem tudtam hirtelen más megoldást és ez tűnt a legjobbnak. Az utcára nem fogok kerülni. Lakásra gyüjtök azért kerestem olcsóbbat, de egyszerűen taszít az egész, es sose voltam ilyen felelőtlen még azt is háromszor átgondolom, hogy meg merjek-e venni egy új cipőt. Utalom magamat azért, hogy ennyire nem tudok döntést hozni :(
okt. 31. 17:12
5/14 anonim válasza:
Hát, van az úgy. Több is veszett Mohácsnál.
okt. 31. 17:29
6/14 anonim válasza:
Maradj csak szépen ott, majd megszokod. Az legyen előtted hogy a spórolás miatt laksz ott, azért hogy később jobb legyen, most pedig nincs más lehetőség. Én is egy lerobbant albérletben kezdtem, kicsi volt, büdös, koszos, 60-as évek leamortizált szedett-vedett kopott, rozoga bútoraival, most pedig már a saját házamat újítom apránként. Ugyan még nem lakható, de kezd látszani az alagút végén egy kis fény.
okt. 31. 19:09
7/14 anonim válasza:
Minek maradjon ott, 6-os? Ha neked rossz volt, legyen másnak is? Ugye nem gondolod, hogy a saját lakáshoz kötelező előtte a büdös-koszos-rozoga?
okt. 31. 19:45
8/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy csak a kauciót bukod.
Látni kellene a szerződést.
Ha úgy van megírva, akkor jóval többet is bukhatsz.
Egy szerződés nem vicc, ahogy sokan hiszik.
okt. 31. 20:10
9/14 anonim válasza:
#7 Akinek nincs más lehetősége az rákényszerül. Hidd el, nagyon sokan vannak így. Sőt vannak, akiknek még ennél is rosszabb! Az ember nem tehet róla hogy gyér anyagi helyzetű családba született, ha ezen változtatni szeretne hogy a jövőben és a lemenőinek jobb legyen, akkor bizony tennie kell érte; keményen dolgoznia, tanulnia, beérni a kevesebbel, olykor nélkülöznie. Betérve a pékségbe, hiába fogad a friss bukta illata, ha csak a másnapos leárazott szárazkiflire futja, amit majd tej és víz keverékébe mártogatva elfogyasztasz. Reggel-délbe-este ugyanez, hónapokon keresztül, mert egy-egy egyetemi jegyzet száz kiflinyi pénzt visz el. Szerencsére ennek is vége... Szóval bizonyos grádicsokon át kell mennie annak akit ilyen életutra terel a sors, ennek része többek között a kérdésbeli (pályakezdőknek is aktuális) lakhatási probléma.
Nagyon örülök 7-es, ha neked könnyebb volt/lesz, és remélem hogy egyre többeknek adatik meg egy jobb sors!
okt. 31. 20:56
10/14 anonim válasza:
A kérdező sincsen rászorulva, különben nem bánta volna meg a döntését. A te életed nem a kérdező élete!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!