Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki milyen albérleti szerződéss...

Ki milyen albérleti szerződéssel költözik, ad ki lakást?

Figyelt kérdés

lassan rakom össze, miket írjak bele, mind a két oldalról (kiadó-bérlő), de jól jönnének még dolgok, amiket esetleg ti elfelejtettetek, jó lett volna, ha benne van, így utólag jutott csak eszetekbe... minden jó ötletnek örülök :)

tudom, vannak vázak a neten, nyilván használom és olvasom is őket, de a tapasztalat mindig jól jön

Kiadók, ti tngeditek a bejelentkezést tart/ideiglenes címre? Van ennek valami hátulütője? (közjegyzői szerződés lesz)

aug. 31. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a közjegyző írta, miután a bérlővel közösen leültünk átbeszélni.

A bejelentkezés pedig, nos nem kell már az engedélyed, és ÉN, ki sem vennék olyan lakást/házat, ahová nem jelentkezhetek be.

Értem, hogy sokan fosnak, de pont ezt védi ki a közjegyzős szerződés.

Bejelentkezés nélkül meg..., hogy kapok parkolós engedélyt, hogy jelentsem a rendőrségen a tárolóhelyet a fegyvereimre, hogy kap a gyerek támogatást a sulihoz, ha papíron 200km.-re lakik,...???

aug. 31. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:

nálunk nincs se parkolás, se semmi ilyesmi, ami miatt kellene. Mi az, hogy nem kell az engedélyem?

Közjegyzővel csak a kiköltözésit íratnám, a szerződést megcsinálom én.

Nem pest, nem nagyváros.

aug. 31. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
2. "Mi az, hogy nem kell az engedélyem?" Nem kell. Elég, ha a bérleti szerződéssel besétál az ocsmányirodába, és kér egy lakcímkártyát. És kap.
aug. 31. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!