Ez mennyire okés a tulajdonostól?
Felujtas van a lakasban. En vagyok a bérlő.
Egyszer csak fogta magát a tulajdonos es minden elozmeny nélkül (se irasban se telefonon nem kerdezte) feljött az alberletbe mert ő megakarja nezni a fürdőt hogy halad?! Persze vegig ment a lakason még a wcbe is benezett mondom neki ne haragudj mar nem csak a felujitast nezed meg azt is ugy hogy elore nem szolsz nekem mondjuk hogy a ge.. s zsepkendő ne legyen az agy mellett vagy a mosogatóba a mosatlan??? Hogy ez az ő lakasa ne haragudjak.
Mondom te ne haragudj mar de a szerzodesben benne van hogy elore egyeztetett időpontban velem egyutt tekinthsted meg a lakast. Mondom nem az a baj hogy feljöttél hanem hogy nem tudtam róla mondjuk.
Elviharzott még az ajtón is ramb... a.....
Normalis az ilyen?
" elore nem szolsz nekem mondjuk hogy a ge.. s zsepkendő ne legyen az agy mellett"
Hát igen, akik csak az egyeztetett időpontra takarítanak napokig, hogy a spermás zsebkendő ne áztassa az ágy mellett a parkettát, meg ne legyen a szaros toalettpapír a foltos szárnyasbetéttel együtt wc-ben szanaszét, és elfogadható kinézete legyen a lakásnak, annak gond, amikor a tulaj látja, hogy hogyan és mennyire nem becsüli a bérlő a lakást, és milyen igénytelen embert vett fel albérletbe.
De hát a jogszabály az albérlőt óvja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!