Albérletbe milyen módszerrel tehetnék szúnyoghálót?
Tehát ami maradandó dolgot nem hagy maga után ha majd elkoltozom. Eddig arra gondoltam hogy méretre vagom es blue techel rogzitem par ponton. Van valakinek jpbb otlete? Annyira nem ertek ezekhez hogy az már fáj.
Tulaj szerint nincs szúnyog de a gyakorlatban ma 20 percet se nyitottam kinaz ablakot a sötét szobára és 6 csípésem van
Ha fa az ablakkeret, akkor pici rajzszög, az nem hagy nagy nyomot.
Kétoldalas szilikonragasztót (magic tape, nanoragasztó néven fut leggyakrabban) ajánlanám esetleg műanyag ablakkereten, az nem hagy nyomot, de a tépőzáras szúnyoghálókat pl eleve öntapadós ragasztóval árulják.
Fa ablakra ami lakkozva, lazúőrozva van, nem garancia semmi se. A ragasztás is hagyhat rajta nyomot amikor leszeded.
Műanyagon szintén, bár azt le lehet mosni alkohollal, viszont kívülről kell feltenni, takarni fogja ott az anyagot. A napsütés kevésbé fogja érni, így hosszabb idő után ha leszeded, ott lehet, hogy el lesz színeződve a felület.
Csináltathatsz fix szúnyogháló is amit lényegében belülről kell beakasztani az ablak gumitömítésén keresztül.
Talán ez a legtisztább, de kicsit meg megnyomja a tömítést, bár ebbe talán nem kötne bele az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!