Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mágneses szúnyogháló ajtóra?...

Mágneses szúnyogháló ajtóra? Hogyan rakjam fel?

Figyelt kérdés

A LIDL-ben vettem. Az a gond hogy szélesebb a szúnyogháló mint az ajtó, így ha középre szeretném igazítani, az oldalán ki fog "lógni", ha pedig az oldalához igazitom, nem lesz középen az egész.

Ki hogyan oldaná meg?

máj. 5. 16:14
 1/5 A kérdező kommentje:
100 cm széles a szúnyogháló, az ajtókeret 6 cm-el kisebb.
máj. 5. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Alul pedig lelóg még van 6-8 centit.
máj. 5. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindig lelóg, ezt igazítani kell az ajtó magasságához. Benne van a felhelyezéshez a leírás és abban szerepel, hogyan lehet rövidebbre venni a hosszát.

A szélessége már problémás, azt előtte kellett volna lemérned. nekem pont a falig ért a két része az ajtókeret két oldalán.

máj. 5. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz a hálónak, hogy nem feszes. 94 centist nem fogsz kapni sehol.

A hosszát én fent visszahajtva megvarrtam. Az az egy csík nekem nem ront a használhatóságán.

máj. 6. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Felül eleve le kell vágni az összerakási útmutató szerint is megfelelő hosszúságra.
máj. 6. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!