Mit tennél, ha nyárra egy erkély ajtóra kellene szúnyogháló, ősszel már redőnyt is vennénk. Nyitható ajtós szúnyoghálót szeretnénk, nem tudjuk ha ez fent van, redőnyt tudunk e feltenni?
Figyelt kérdés
márc. 11. 19:27
1/7 anonim válasza:
Én megkeresnék egy asztalost és töle kérnék tanácsot - ez ugyanis az ö szakmája.
2/7 anonim válasza:
Annyi, hogy ha most megcsináltatod a nyíló szúnyogháló ajtót, majd utána a redőnyt, akkor a szúnyoghálót kisebbre kell szabni majd, mert nem lesz jó a mérete, ez plusz költséget jelent.
3/7 anonim válasza:
Ahová a szunyoghálós ajtót teszed, azon a részen a redőny kijjebb kerül, ezt fa pótlécekkel szokták megoldani.
4/7 Salx Narval válasza:
Ha én nem látom át a dolgot akkor a pénztálcámba nyúlnék és szakembert hívnék aki igény és lehetőség szerint megoldaná. Annak nincs értelme, hogy hülyeséget csináljak, v használhatatlan nem ide való cuccokat vegyek feleslegesen. Én a szúnyoghálós ajtócskát az ajtótok külső keretéhez rögzítettem és kifelé nyílik, az ajtó befelé. A szűkös hely miatt méretre gyártott rolettás sötétítőt rendeltem ami az ajtótok belső feléhez van feltéve, így nyitott ajtó mellett is használható pl nyáron.
5/7 anonim válasza:
Mehet redőny és szúnyogháló is de mestert hívj.
6/7 anonim válasza:
A majdani redőny tok miatt át kell majd szabni a sz.h. ajtót.
Inkább kigazdálkodnám a redőny árát már most.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
Egyszerre oldjuk meg, szakemberrel.
márc. 17. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!