Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szúnyogháló az albérletben?

Szúnyogháló az albérletben?

Figyelt kérdés

Az albérletemben nincs szúnyogháló,de van 2 nagy ablak, ami előtt fák vannak ráadásul. Főleg nyáron minden bogár,szúnyog bejön,nem lehet este szellőztetni.

Találtam az aldiban öntapadós szúnyoghálót. Ez feltehetem? Csak ragasztós,simán le lehet venni bármikor nyilván.

Vagy szólnom kell róla a főbérlőnek? Nem szívesen zaklatnám,ha nem muszáj.

2022. jún. 2. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felteheted. csak költözéskor tisztítsd majd le a ragasztó csíkot a keretről.
2022. jún. 2. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Persze, de szólj neki.

Amúgy nekem nem vált be a tépőzáras, ha esetleg azt sikerült venni, és leukopleaszttal ragasztottam fel.:)

2022. jún. 2. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

En 5 eve rakattam rendes keretest, ami kinyithato.

Szerintem a tulaj meg most sem vette eszre hogy fenn van, mert idokozben mindenki rakatott.

2022. jún. 3. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze h felrakhatod. Menj az obiba, ott nagyobb választék van, méretrevágható is. Én ott vettem, külön tépőzárat hozzá, és évek óta fent van.
2022. jún. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!