Mit csinálnál nem korrekt főbérlőként, ha tiszteletteljesen megkérne az albérlőd, hogy változtass a hozzáállásodon?
Szerintem érdemes beszélni vele.
Én legalábbis a kommunikáció híve vagyok.
"Tulajdonos, aki a főbérlő. Vagy nem mindig tök ugyanaz a kettő?"
Rohadtul nem ! A tulajdonos nem béreli senkitől az ingatlant, ő adja ki bérbe!
7-es miért pontoztátok le? Ja tudom... ostobák vagytok.
A tulajdonoé az ingatlan. Ha bérbe adja, akkor is tulajdonos marad, bérbeadónak szoktuk még hívni.
Aki bérli az ingatlant az a bérlő. Ha ezt a bérlő továbbadja a bérleti jogot egy harmadik félnek, akkor lesz belőle főbérlő és a harmadik fél meg az albérlő.
Kérdező: Nem, nem tud átállni.
Én ezt átéltem, megpróbáltam, nem ment. Minta bérlő voltam. A házban is megdicsértek, mert segítettem mindenkinek akinek lehetett, havat lapátoltam, stb, meg a tulajjal is igyekeztem jóban lenni, a kerékpárját javítottam amikor kérte, hirdettem a többi lakását a cégnél, nyomtattam neki 1000 oldalakat, stb. Aztán amikor nekem kellett volna egy ici-pici segítség, akkor leszarta. A rohadék, kihasználós, fillérszekszualizáló emberek ilyenek. Nem fogod tudni megváltoztatni.
Szigorúan üzleti szemmel nézd a bérletet. A szerződésben foglaltakat pontosan tartsd be, egy fillérrel többet, egy perccel többet ne áldozz a gyökérre!
A 2 es miért lett lepontozva ? A lényege az volt,mit a 7 es válasznak.
Kérdező a fogalmakkal se vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!