Mit tesztek, ha valaki nem tiszteletteljesen kommunikál veletek?
Ha szexista, hímsoviniszta jellegű a problèma, akkor nyilvánosan kell fellépni, úgy, hogy a gyökér férfi a többi rlőtt süljön fel. Egyrészt, mert ezzel lejáratódik, a többiek is kikezdik. Másrészt, mert ezzel elrettented a többit, hogy tovább piszkáljanak. Legyen a sértésed velős, gátlástalan és megalázó. Ultimate kártya a kis farok és az impotencia. Ha ezeket gyakran említed, el is terjed.
Férfiakkal máshogy nem lehet. Mert csapqtbqn mind érzéketlen állatok. De ha kiveszed a hangadókat, elmegy a kedvük. Ha viszont más út nincsen,akkor HR. Lehetőleg női tag,aki TALÁN megértőbb.
Ez az ország nem a nők védelméről híres. Meg kell tanulnunk megvédeni magunkat.
"Félek, hogy a kollégám még gúnyolódni fog, kirekesztenek, nem értenek meg, engem tartanak UFO-nak."
. Ez csak őket minősíti. Jó ha tudatosítod (meg ők is): a vicc szándéka semmilyen következmény alól nem mentesít. Ha ilyen hülye vicceik vannak, akkor ne vicceljenek.
"Vagy hogy ez a felettes nem veszi komolyan az emailemet, hülyeségnek minősíti. Nem foglalkozik vele."
. Ez súlyos múlasztás lenne a részéről. Ráadásul írott, kézellfogható bizoyníték van rá. Egyébként elvileg kellene lennie egy eljárási rendnek erre az esetre, amely esetben a HR felé eszkalálhatod.
"És attól is félek, hogy foglalkozik vele, mi lesz a következmény."
. Ez nem a Te problémád.
"Ti, akik válaszoltatok, hogy vagytok ennyire asszertívek?"
. Úgy, hogy tudom, nekem van igazam, és a másik fél csak veszíthet.
Egyébként nagyon durván visszavágni nem kell, de meg lehet kérdezni a főnököt is, hogy mindenkinél érdeklődik a zuhanyzásáról, vagy pl. az édesanyját is meg szokta-e kérdezni róla.
Nem kicsim, ti munkában vagytok. Józanon ráadásul.
"De, tulajdonképpen a kocsmában vagyunk."
. Ilyen munkakörülményekben nincs tapasztalatom, de azért jó, ha tudatosítják, hogy könnyen otthagyhatod, ha ilyenek a munkakörülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!