Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tesztek, ha valaki nem...

Mit tesztek, ha valaki nem tiszteletteljesen kommunikál veletek?

Figyelt kérdés
Elsősorban munkahelyi környezetre értem, de ha más van és azt megosztanátok velem, azt is köszi. Én jelenleg munkahelyi, férfiaktól jövő, otromba, szexista megnyilvánulásoktól szenvedek, és úgy érzem, nem védem meg magam elég hatékonyan. És ti?
2022. szept. 16. 09:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A, Felveszem a stílusát; B, Nagy ívben kerülöm, de nagyon...
2022. szept. 16. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Én hivatalosan sose jelentettem ilyesmit, meg nem jeleztem senkinek. Aki annyira durva volt, azt elküldtem melegebb éjhajlatra, pedig nem vagyok egy nagyhangú, de van, amit nem szabad tűrni. Volt olyan kolléga, akinek még volt képe menni a főnökhöz panaszkodni. De szerencsére nálunk legalább a főnök normális, és közölte az illetővel, hogy nekem volt igazam, és szerencséje, hogy ő nem volt ott, mert tőle is kapott volna.
2022. szept. 16. 10:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére ilyen problémák nincsenek, ennél valamivel kulturáltabb emberek között dolgozom, van viccelődés, de nem így. Itt inkább a politizálás a probléma, van pár elvakult, a választások előtt nagyon pocsék volt hallgatni, úgyhogy ha ilyen téma van, felteszem a fejhallgatót, és kizárom magam. Az nem segített, hogy szóltunk nekik, hogy vegyenek vissza.
2022. szept. 16. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!