Hol, hogyan lehetne egy 64 éves embernek albérletet találni? Fiatalon sokkal egyszerűbb... (többi lent)
Párom apukájáról van szó, szétmentek az élettársával.
Persze a legjobbkor, december elején, ilyenkor karácsonykor nyilván senki nem foglalkozik ezzel, érthető módon.
Február elején kell költöznie, gondoltam segítek én is keresni, meg persze a párom is. Sok hirdetést felhívott, de általában már ki van adva:(
Meg szerintem idősebb embereknek nehezebben adnak ki, persze ez csak tipp. De volt aki meglepődött tulaj, hogy miért nibcs saját lakása ennyi idősen.
Aztán már 2 hét és január, nagyon kevés az idő sajnos. Meg hát a keret is szűkös, rezsivel együtt kb 160 ezer.
(Helyileg Budapest vagy környéke, kb tök mindegy tenyleg, hogy ezen belül hol...)
Köszönöm az ötleteket, megfogadom!
Pest melletti település is teljesen jó, jelenleg pl Pécelen laknak szóval ilyesmi is abszolút szóba jöhet!
Mint volt ingatlanos írom.
Egy ingatlanirodát hívjatok fel, és a kora miatt ajánljatok 3 helyett 4-5 havi kauciót és tartós, akár 3-4+ éves szerződést!
Most szerencsétek van, lement a sulisok rohama.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!