Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol, hogyan lehetne egy 64...

Hol, hogyan lehetne egy 64 éves embernek albérletet találni? Fiatalon sokkal egyszerűbb... (többi lent)

Figyelt kérdés

Párom apukájáról van szó, szétmentek az élettársával.

Persze a legjobbkor, december elején, ilyenkor karácsonykor nyilván senki nem foglalkozik ezzel, érthető módon.

Február elején kell költöznie, gondoltam segítek én is keresni, meg persze a párom is. Sok hirdetést felhívott, de általában már ki van adva:(

Meg szerintem idősebb embereknek nehezebben adnak ki, persze ez csak tipp. De volt aki meglepődött tulaj, hogy miért nibcs saját lakása ennyi idősen.

Aztán már 2 hét és január, nagyon kevés az idő sajnos. Meg hát a keret is szűkös, rezsivel együtt kb 160 ezer.

(Helyileg Budapest vagy környéke, kb tök mindegy tenyleg, hogy ezen belül hol...)

2023. dec. 20. 09:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, megfogadom!

Pest melletti település is teljesen jó, jelenleg pl Pécelen laknak szóval ilyesmi is abszolút szóba jöhet!

2023. dec. 20. 13:34
 12/16 anonim válasza:
83%

Mint volt ingatlanos írom.

Egy ingatlanirodát hívjatok fel, és a kora miatt ajánljatok 3 helyett 4-5 havi kauciót és tartós, akár 3-4+ éves szerződést!

Most szerencsétek van, lement a sulisok rohama.

2023. dec. 20. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Nyuggerotthon
2023. dec. 21. 06:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon muszály Budapesten?
2023. dec. 23. 08:19
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es Budapest környéke is jó, mellette lévő települések! Sőt pl jobb is ha külső kerület vagy Budapest melletti hely😊
2023. dec. 23. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Vidék? Én Miskolcon tudnék. Csak kérdés, hogy neki megfelel e.
2023. dec. 23. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!