Jogilag van lehetőségem kiköttetni az áramot és a gázt ha 3. hónapja nem fizet a 6 gyerekes bérlőm?
4,5 éven keresztül példaértékű volt a fizetési szándéka, de szeptemberben "haza vitte" az intézetből az 5 elvett gyerekét és azóta nem hajlandó fizetni. Totálisan lelakták a házat ebben a pár hónapban (eltüzelték az étkezőasztalt, be vannak verve az ablakok (most befóliázva) a több száz ezres ajtó alja ki van rúgva, stb. Egy teljesen más ember lett belőle. Nem kommunikál, el van zárkózva.
Mivel több kiskorú van a gondnoksága alatt, így a téli hónapok alatt biztosan nem tudom kitetetni a házból. Van mellette egy férfi is aki akkortájt érkezhetett mikor a gyerekeit vissza vette magához.
Jelenleg a felhalmozott rezsi összege 150 ezer forint körül van, a lakbér pedig 100eFt havonta. Összesen 450 ezer + az okozott károk.
Hivatalosan, szerződéssel van kiadva! SEMMI susmus.
Még egy kérdés, a hatóság megbüntethet Engem a szolgáltatások kikapcsolásáért? Egyveleg lemondanám a kábel tv-t és az internetet is
Most lett vége.
Nem kívánom senkinek átélni ezt.
Az új bérlőim megkérték, hogy rendezzék az elmaradást amit szó nélkül meg is tettek. A benti kár leírhatatlan!
A fogatlan élettársa a nőnek egy baltával nyitott ajtót, viszont nincs olyan kazán amihez fát kellene aprítani. Úgy kezdték a fiúk, hogy elkérték tőle mielőtt gond lenne.
Összesen ez 300 ezer forintomba kerül, de MEGÉRTE.
A benti kárról pár mondat. Túlzás nélkül minden kuka! Eladták a gázkazánt, a ruhaszárítót, a tükröket beverték, a járólapot teljesen tönkretették, a falakon lévő gipszkartont több helyen kilyukasztották. A szobai csillár helyett már csak egy E27-es foglalat lóg mint Mohamed koporsója a levegőben!
Dzsuva mindenhol, mint egy c. putriban!
A szomszédok tapsoltak mikor hagyták el a lakást. Hamarosan kijön egy takarító brigád, lebeszéltem velük, hogy szeretnék egy teljes fertőtlenítést. A rengeteg dohányzástól besárgultak a falak!
Nincs a nevükön semmi, behajthatatlan. Elengedtem, csak bosszant a dolog!
"Az új bérlőim megkérték, hogy rendezzék az elmaradást amit szó nélkül meg is tettek."
Most akkor rendezték az elmaradást, vagy sem?
Neked most mi nem tetszik? Szerintem èrthető amit leírtam.
Te voltál az aki privátban elmondott minden sz@rnak, hogy ki mertem tenni őket?
Ha igen, nyugodtan be lehet fogadni az egèsz pereputtyot, Bp. Madridi u. 7 alatt megtalálod őket, mèg ott vannak.
Én nem írogatok senkinek privátban.
Csak értelmében amit írsz.
Most rendezték, vagy nem a tartozásukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!