Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az albérletek árai egyre csak...

Az albérletek árai egyre csak nőnek, mégis megfizetik valahogy az emberek, hiszen valahol él mindenki, de miből?

Figyelt kérdés
Egy pályakezdő tanár vajon miből teszi ezt.

2023. júl. 24. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

"Nem, a legtöbben örök életükre szinglik maradnak és otthon laknak majd."

Nem, a legtöbben nem maradnak örök életükre szinglik, sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudd.

"Gondolom te valami 40 fölötti lehetsz aki nem igazán van már képben."

Látom az érveid hamar kifogytak és újra maradnak a kényszer tévképzetek. Rossz hírem van, nem vagyok 40-es, és képben vagyok a világgal, veled ellentétben.

"De igen, mert ilyen gazdasági körülményeket kényszerítenek"

Nem kényszerít senki semmire. Lehetne normális szakmád, normális tudásod amivel megfelelő anyagi szinten élhetsz. Persze nem leszel a felső 10 ezer tagja, de nélkülözni sem fogsz. Az állításod szimpla hazugság. Nyilván egyszerűbb azt mondani, hogy más a hibás a saját sikertelenségedért.

"Erről sincsen sajnos fogalmad se, sem azokról a kapitalista (és kommunista/liberális) indíttatásokról amiknek gazdasági és ideológiai érdeke szétverni a több generációs család modellt az emberek elmagányosítása, elszegényítése érdekében, és ne legyen esélyük a több generációs vagyon felhalmozására"

Látom itt a biztonság kedvéért felsoroltál mindenkit. Kapitalista, kommunista, liberális. Ahogy fentebb írtam mindenki tehet a saját sikertelenségedről, csak te nem.

Oszthatod az észt, a többgenerációs családmodell valahol mindig is a szegénység miatti kényszer helyzet volt.

"Hogy rossz kapcsolatod van a szüleiddel, arról feltételezhetően nem a több generációs család modell tehet, mivel gondolom nem ilyenben élsz. :)"

Látom az érvek megint elfogytak és maradt újra a személyeskedés. Szomorú. De legyen igazad, csak és kizárólag a mamahoteleseknek van jó kapcsolatuk a szüleikkel, és mindenki más csak és kizárólag azért költözik el, mert gyűlöli a szüleit.

Ennek semmi köze a kapcsolathoz. Felnőtt ember a saját életét éli, aminek része a szülő is, de már nem együtt élnek. Ennyi a történet, minden más a te fantazmagóriád.

"De ugyanakkor talán ez nem egy olyan dolog, ami minden egészséges embert érint, nem? :)"

Visszakérdezek, oké, hogy te anyáddal élsz, de talán ez nem egy olyan dolog, ami minden egészséges embert érint, nem? :)

2023. júl. 24. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Társbérlet, szobabérlés, öröklés, otthonlakás. Vannak kompromisszumokkal olcsóbb albérletek is, pl nem a belvárosban bérelnek, hanem távolabb.

Egyébként az árak szerintem is brutálisak, mi pár éve 30 négyzetméteren laktunk a párommal, minden volt csak kényelmes nem, azért fizettünk 100 ezret. Most ugyanez 150 körül lenne.

2023. júl. 25. 02:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy 2 szintes 150nm-es családi házban vagy 60nm -es panelben kell(ene) együttélni a szülőkkel....
2023. júl. 26. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy pályakezdő tanár egyedül sehogy. Max úgy ha többen összeálnak, szobát bérel,örököl,mamahotelben gyűjtöget.
2023. júl. 26. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
én németországba dolgozom es 3.5 eve gyüjtök. eddig 6 millió Ft-ot van euroba.. lassan nézek egy kicsi kicsi lakást
2023. júl. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!