Albérletet kifizetve, egyedül, maradék 120.000 Ft-ból ki lehet jönni?
Egy jobb helyre készülök költözni, közel a munkahelyhez Budapesten.
Magamra főznék, 1 évig akarnék még albérletben élni, utána ha stabil marad a munkahelyem lakáshitelt akarok felvenni, mert még az is alacsonyabb lesz, mint jelenleg 190.000 Ft-os albérletem rezsivel. Eléggé elszálltak az albérletek, 150.000 Ft alatt nincs nagyon garzon.
Szóval 1 hónapra albin felül maradna 120.000 Ft-om.
Ebben minden benne van. A kaja, a tisztálkodás, havi 1x fodrász.
Egy elég nagy önerőm van félrerakva, szóval ha becsúszna egy esetleges fogorvos, vagy extra kiadás, akkor van miből finanszírozni, de nem nagyon akarom fogyasztani, mert a lakásra van félrerakva.
Szóval ilyen napi 4.000 Ft-ból reális most kijönni? 1 éves intervallumról van szó összesen, jövő ősszel venném a lakást, ha találok megfelelőt és a munkahelyem is stabil.
Hát azt mi honnan tudjuk hogy mik az igényeid?
Nekem 70k marad. Ha nekem megy, neked is fog.
Nincs nagy igényem, egyedül kajára szeretném fordítani.
Meg a szükséges: mosópor, fogkrém, ilyen fogyóeszözök.
Ez az 1 év ilyen szűkös, utazás, kultúra nem lesz. A célban a lakásvásárlás van, nagyon sok pénzt költök albérletre, ideje lesz megállapodjak. Igaz sok hitelt fogok felvenni, de már nem akarom majd húzni.
Autót ugye nem kell fenntartani ebből?
Egy évig szerintem elmegy, de hosszú távon ez így nem lenne élet csak kiszolgáltatottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!